Publicitat
Política · 29 de Juliol de 2014. 11:23h.

Pujol renuncia al sou

També a l'oficina d'expresident

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha comparegut en roda de premsa d’urgència a Palau per anunciar que Jordi Pujol “reunciarà a l’Oficina d’expresident i a la retribució econòmica” que li pertoca, al voltant dels 86.000 euros.

Mas, tanmateix, ha defensat Jordi Pujol perquè “ha treballat tota la vida pel seu país” més enllà de “falles, debilitats i errors”. També ha admès que “és el meu pare polític, el dolor és molt gran, sento molta pena i compassió”.

“Vint-i-tres anys de presidència d’un país no s’esborren d’un dia per l’altre”, ha afegit. Mas també ha confiat que “quan passi la tempesta”, l’obra de Pujol es mesurarà en la seva justa mesura.

El president ha sortit de l’habitual reunió del Consell Executiu per comparèixer davant els mitjans. La convocatòria, que s’ha enviat vint minuts abans, estava anunciada per a les onze, però s’ha retardat un quart d’hora.

Mas, durant la compareixença
Publicitat
Publicitat

83 Comentaris

Publicitat
#62 jordi, bcn, 29/07/2014 - 21:46

I el sr mas k dimiteixi
FORA CIU!!

#61 laia, bcn, 29/07/2014 - 20:50

He escoltat ben indignada, al sr. Mas dir que "li fa llàstima" en Pujol. No li fem llàstima els contribuients robats? Els malalts malament atesos, les arques buides, durant tots aquests anys QUE HO SABIEN, mentre nosaltres erem a la figuera?

#60 Kropotkin, Vic, 29/07/2014 - 19:18

Tranquilos, que de hambre no morirá ninguno de su famiglia... Jua, jua, jua,... Como mucho de una indigestión de caviar... Jua, jua, jua,...

#46 Corresponsal, BCN, 29/07/2014 - 15:02

Lo que más gracia de hace es que el Artur sabe que está haciendo el ridículo ante los corresponsales de la prensa extranjera a los que tanto ha regado con lo que os imagináis. ¿Y ahora qué, President? le dirán; Nothing, It's just a family matter. Y el FT y el WSJ descojonándose.

#45 Gol, El Campo de Sarríá vive!!, 29/07/2014 - 14:58

Los buenos catalanes debemos entonces donar parte de nuestro sueldo para pagar el despacho al Molt Honorable. En serio. Y si nos sobra, el sueldo de Messi y la hipoteca de Guardiola. Al final eso es lo que importa:

Gol!! Gooolll!! Gooooooooool !!!