Publicitat
Política · 1 de Desembre de 2008. 09:55h.

Pujol s'arrenglera amb Tura en la defensa dels mossos condemnats

"Els sis anys de condemna no els veig clars", diu l'expresident

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, s'ha posat al costat de la consellera de justícia, Montserrat Tura, en la defensa dels mossos d'esquadra condemnats a sis anys de presó. Tot i que Pujol ha dit que no té suficients elements de judici per a valorar el cas, l'expresident ha assegurat que no veu clara la sentència. "Jo no defenso ningú, jo no defensaré els mossos, pero sis anys de presó... fer de policia és molt difícil, ei, fer de policia en un règim democràtic, i més on els mitjans de comunicació, i gràcies a això s'eviten molts abusos, estan a tot arreu. Jo aquests sis anys de condemna no els veig clars. M'ho han d'explicar".

Pujol ha demanat Josep Cuní, que l'ha entrevistat a Els Matins de TV3, més elements de judici per a fer-ne una valoració més ajustada en aquest cas. "Vull saber quines lesions tenia aquesta persona, si el van haver d'hospitalitzar o no... vull saber-ho", però ha afegit que "tots hem assistit a algun judici de coses greus que han passat i posar sis anys de presó tampoc es posen cada dia. No és que vulgui defensar els mossos, tinc totes les ganes del món de que els mossos quedin bé, han estat una bona polícia. No veig clar el que ha passat i no veig clar tampoc els sis anys. I com després de mirar-ho a lo millor resultarà que sí, doncs tots els respectes pels jutges".

Abans de tancar el debat, l'expresident s'ha preguntat "fins on han arribat aquests maltractaments?", per acabar amb un "potser són molt greus i diré sí, sis anys. Però sis anys així per les bones no es posen tan fàcilment com això".

Jordi Pujol, durant l'entrevista
Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Lucas, Badalona, 13/12/2008 - 21:06

Si algú com el MH Sr.Pujol s'atreveix a dir quelcom, penseu que la cosa no està molt clara, però això ho dirà el Suprem i ja veureu com la cosa canvia. La sentència no s'agafa per enlloc... i ara hi ha una nova testimoni!!!!!!!!!!!

#14 mam, Girona, 08/12/2008 - 23:41

MH. President, torni !!!!!!!!!!!
Sr. Cuní, marxi de la TVC !!!!!!!!!!!!!!!!

#13 EMILI ROSIÑOL VIDAL, BARCELONA, 02/12/2008 - 12:30

Solo una apostilla, la sentencia era conocida antes de la entrevista y ambos sabian los hechos de haber violado el domicilio sin orden del juez y haber introducido el arma en la boca del detenido.Todo es bastante sordido y cínico!

#12 ProuPujol, Barcelona, 02/12/2008 - 08:47

Pujol, xato, no diguis més bajanades i ves que et moqui la iaia. Au, va, i pren-te la sopeta que saps que no et convé estar despert fins molt tard.

#11 Beto, Barcelona, 01/12/2008 - 17:54

Pepito, sin ànimo de ofenderte no confundas al President con Maragalles o Montillas.Con todos los respetos tu te mereces tu pensión por le trabjo que hiciste a el no le podremos nunca agradecer bastante lo que hizo por Catalunya