Publicitat
Política · 1 d'Agost de 2014. 09:58h.

Pujol: "Si hi entrem, prendrem molt mal"

L’expresident va confessar a Xavier Bosch que coneixia casos que "farien una mica de ferum"

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, va manifestar el 2009, en una entrevista al programa Àgora de TV3,  que si "entrem" a parlar del finançament dels partits "pendrem molt de mal".

Pujol va afirmar que "si entrem en aquí, prendrem molt mal. Aleshores jo tindria una resposta fàcil i li podria donar: Aquests van donar tant a tal, aquest van donar tant a tal, aquest van donar tant a tal...".

"Tots els casos -va dir- són diferents, però tots farien una mica de ferum. No hi entrem". "Ei! Si cal entrar-hi, hi entrarem", va advertir a Xavier Bosch. L'expresident va insistir que "si un dia s’hi ha d’entrar, doncs que s’hi entri, però que vagi en compte tothom perquè, com que no hi ha hagut un bon sistema de finançament de partits, tot grinyola una mica".

Finalment, Jordi Pujol considerava que "em sembla que no hi hauria d’entrar, però si hi he d'entrar també hi entro". "Em seria una mica difícil d’entrar-hi perquè no conec el tema bé", concloïa.

Jordi Pujol, en un moment del programa
Publicitat
Publicitat

59 Comentaris

Publicitat
#45 Pepet, Sabadell, 02/08/2014 - 12:32

He tingut el "privilegi" de veure la corrupciò de molt aprop i puc assegurar que no ès patrimoni de Catalunya, ja que existeix a tot l'Estat; tan a nivell oficial com en el privat. Evidentment tambè existeig a nivell mundial, encara que jo diria que Espanya segur que està aprop del lideratge.

#45.1 Marta , bcn, 02/08/2014 - 12:43

Ja però és graciós com se us omple la boca parlant de corrupció d la resta d'Espanya, .quan aquí estem sobrats....Una miqueta d'autocrítica no us aniria malament a alguns indepes.

#44 Mariana Manzanera, Barcelona, 02/08/2014 - 10:02

Qué decepción tuve que Maragall no llevara a los tribunales ese 3%. Al no hacerlos supe que hasta su partido estaba enmerdado. Se me cayó entonces la venda de los ojos. ¡Todos son corruptos!

#43 Jordi Romaguera i Cubedo, L´Hospitalet de Llobregat, 02/08/2014 - 02:06

A mi m´agradaria entrar-hi perquè a l´Hospitalet això és un no parar!. Hi ha empreses que semblen que tinguin despatx a l´Ajuntament. I en podria dir una de grossa. Però de moment esperem a que es destapi el finançament de partits. I després el que no són partits...Au Vinga, va!.

#42 mit, bcn, 02/08/2014 - 00:38

No hi entrem per que es tot el mateix...

Partit, govern, família, negocis, mitjans de comunicació, la caixa, Palau, ITV, autopistes...

Tot un entramat dissenyat per fer i des.fer a la manera de una mafia, pero a casa nostre.

No hi entrem que pendrem mal... es clar...

#41 Marc, Girona, 01/08/2014 - 21:48

Estem parlant de temes diferents. Hi ha politics que han robat, catalans i espanyols. Amb aixo no hi ha res a dir. Pero el tema es si volem continuar en un estat que ens roba de forma legal o volem fer un pais nou.

#41.1 Temes diferents pero no tant, Girona, 02/08/2014 - 14:59

Qui domina l'hisenda i la justicia des del govern pot fer el que vulgui., Aquesta gent el que volen és cobertura total per les seves malifetes. L'independència per a ells consisteiux en poder i res més. Prou de pendre el pèl jogant amb els sentiments.