Publicitat
Política · 3 de Febrer de 2011. 12:43h.

Pujol va voler buscar "un efecte" quan va parlar de nòmines

"Transmetre el missatge molt clar i nítid que la situació financera és molt complicada"

Pujol va voler buscar "un efecte" quan va parlar de nòmines

Oriol Pujol

El president del grup parlamentari de CiU, Oriol Pujol, en declaracions a Ràdio Estel, ha destacat que la seva alerta llançada el passat dimarts sobre les dificultats de la Generalitat per pagar nòmines ha tingut l'"efecte" desitjat, per mentalitzar a la gent davant del "dur" pla d'ajust que haurà d'aplicar el Govern.

Pujol ha dit que la polèmica expressió que va utilitzar era una "frase feta" amb la qual pretenia "transmetre a la gent la greu situació econòmica del Govern".

Amb les seves paraules, segons Pujol, "no s'ha espantat ningú, perquè el govern ve a dir clarament que les nòmines es pagaran", però sí que s'ha aconseguit "transmetre el missatge molt clar i nítid que la situació financera és molt complicada" i que el Govern es veurà obligat a impulsar un "pla d'ajust que serà dur i que ho notarà tot el món".

Segons ell, "si la gent es creu" que el Govern disposa encara de recursos per a fer "de tot", després "potser no acabarà d'entendre per què aquí a unes setmanes o mesos comencen a haver retallades".

"Hi ha de poder explicar en quina situació ens trobem per poder dir clarament que no ho podrem fer tot. El polític que digui que es pot fer tot enganya, i més avui dia", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 LIDIA OBIOLS SERRA, martorell, 03/02/2011 - 13:55

Sobretot recorde-ho be les paraules de l' Oriol el proper 22-M, la cojuntura actual i ha influit, pero els culpables de deixar la Generalitat tal i com l' hem trobat en son uns de molt concrets.

#2 Jordi Andreu, Barna, 03/02/2011 - 13:50

A mi hem van semblar molt encertades les seves declaracions, de fet es que aixo ja s' havia advertit en petit comite feia setmanes i us dire mes, fins i tot mesos. Fer-ho pulbic, perque no? si es un fet que ens afecta directament a tots siguem funcionaris o no. La situacio es la que ens han deixat

#1 Angela, bcn, 03/02/2011 - 13:30

Doncs un altre dia posa't abans davant del mirall, i practica...