Publicitat
Política · 28 de Febrer de 2012. 10:09h.

Pujol "votaria sí" en un referèndum

Tot i apostar per "buscar una línia més harmònica"

Pujol "votaria sí" en un referèndum

Pujol, en una imatge d'arxiu

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, en una entrevista a El Periódico, parla sobre un hipotètic referèndum d'independència i admet que "en aquest moment votaria que sí, per una raó molt senzilla: jo mai he anat en aquesta línia i crec que hi hauria la possibilitat de seguir buscant una línia més harmònica, però mentre el que sobresurti sigui una actitud que ens porta a l'ofec de Catalunya, doncs sí hi votaria a favor".

"Quan es parla d'independència es diu que és impossible. En tot cas, és molt difícil, però no impossible. No és veritat que no sigui viable econòmicament. La gran dificultat no és econòmica, és política. És d'Espanya. I Europa també ho veu amb reserves", afegeix Pujol.

"Caldrà una majoria social clara: és difícil la independència per un 50,01%. Però també serà molt difícil que amb la situació política i financera que després de la sentència de l'Estatut se'ns vol imposar, Catalunya sigui viable com la societat que des de tot el segle XX pretenem ser", conclou.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#12 Carles. A., Barcelona, 28/02/2012 - 18:11

La frase complerta és: " votaria que si, que no i tot el contrari a l'hora""
Que és el que CiU i Pujol han fet els darrers 35 anys.
Intenti passar una jubilació digna i deixi ja de fer política que vostè , ara, no toca.

#11 jajajajaaaaaaa, barcelona, 28/02/2012 - 14:43

bla bla bla bla i bla bla i Banca catalana, i bla bla bla........33 anys i no han tingut temps de posar la paraula independència la seu programa quins collons

#8 Ramon, Barcelona, 28/02/2012 - 12:50

dimarts i dijous votaria SÍ (d'amagat, eh, com la consulta) no fotem conya... tot i que dilluns dimecres i divendres es decanta pel NO (com al Parlament de Catunya)... tot i que dissabte i diumenge no pot votar perquè ha d'anar a Queralbs a què li escriguin més llibres de la seva vida camaleònica.

#7 Marc, Sant Just, 28/02/2012 - 12:45

Negociar la independència amb el govern espanyol produeix una barreja de mal de cap i de ventre que pocs volen afrontar, però un bon professional hi està obligat. Evitar-ho és producte de la mandra o la incompetència, i qualsevol partit que pretengui governar, ha d'estar a l'alçada.

#6 Ricard, Tarragona, 28/02/2012 - 12:15

No hi ha res més harmònic que la independència, sr Pujol. Què potser tenim gaire harmonia amb Espanya, ara, sent dependents d'ells?