Publicitat
Política · 26 de Maig de 2021. 17:37h.

Puntada de peu cap a dalt per a Sergi Sabrià

Els fins ara president del grup parlamentari serà el director de l'oficina de Pere Aragonès

Puntada de peu cap a dalt per a Sergi Sabrià

El diputat i dirigent d'Esquerra Sergi Sabrià serà el director de l'Oficina del president de la Generalitat, Pere Aragonès, de manera que serà un dels seus principals col·laboradors a el front de la Generalitat.

Sabrià, que en el partit ocupa el càrrec de vicesecretari general de Comunicació i Estratègia, va ser el president de el grup parlamentari republicà en l'última legislatura i ara passarà a el Govern. El dirigent republicà ha estat un dels negociadors d'ERC dels acords que han tancat amb Junts per Catalunya i la CUP per investir Aragonès i formar el nou Govern.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Marcial Heredia, Analista de Mercadillos, 26/05/2021 - 22:08

¿Pero aún no están colocados los payasos? A qué espera! el nanopayaso les van dando pataditas, para arriba, abajo, derecha, es digno de verlo, les suelta el puntapié y dan un salto carpado con triple tirabuzón aterrizando de mala manera en la silla. Algunos se espachurran, los queremos vivos, que empiece la función. Queremos reír!

#3 Vigatano, Vic, 26/05/2021 - 19:36

Un mediocre

#2 Mireia M., Mataro, 26/05/2021 - 19:29

Aquesta trepa han espavilat aviat en el "procés" de colocar i recolocar a tot el personal que els rendeix pleitesia, sense ofici, ni nivell, i es mantenen amb els salaris i prebendes de la caixa de l'erari public. Esparpentics nomenaments com aquell que servia carajillos al bar del poble i avui el fan conseller d'empresa...Mes baix,impossible

#1 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 26/05/2021 - 19:22

Penseu que d´aqui dos anys Pulgarcito esta obligat a pasar la prueba del pañuelo al que el sotmetran las Locas del Coño de la CUP i el Mao Tse Tung de Waterloo, una condicio sine qua non perque el permetin o no seguir representant aquesta esperpentica farsa mentre es flagelen amb feixos de bitllets de 500 euros, españoles naturalment

Visca Catalu