Publicitat

Inicia el procés d'expulsió contra portaveus de Girona i Lleida i una exdiputada anuncia la seva baixa

Purga a Ciutadans

Ciutadans ha iniciat una purga interna. El Comitè de Garanties de Ciutadans ha obert un expedient d'expulsió a la portaveu del partit a l'Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes. La comissió de règim disciplinari ha obert el procés d'expulsió del portaveu del partit a l'Ajuntament de Girona, Daniel Pamplona i l'exdiputada de Cs al Parlament, Sonia Sierra, ha anunciat aquest divendres la seva baixa del partit.

Totes elles notícies que arriben en les darreres hores i que suposen una neteja interna de la formació taronja. Ciutadans ja ha desmentit mitjançant un comunicat que el partit vulgui expulsar a la portaveu del partit a l'Ajuntament de Lleida, Ángeles Ribes per "realitzar una purga als regidors afins al moviment de Renovadores". Segons la formació aquesta decisió ve donada perquè "el grup municipal no té un projecte per a la ciutat de Lleida" i a més "s'estaven prenent decisions al grup municipal de forma unilateral, per part de la portaveu".

Un cas molt similar al del portaveu del partit a l'Ajuntament de Girona, Daniel Pamplona. La comissió de règim disciplinari de Ciutadans ha obert el seu procés d'expulsió per una "contínua vulneració del reglament intern".

El darrer cas és el de l'exdiputada de Ciutadans al Parlament, Sonia Sierra, que ha anunciat aquest divendres la seva baixa del partit a través de Twitter. "No pensava fer-ho públic, però porto dies rebent atacs tant de càrrecs públics com orgànics d'aquest partit així com de comptes vinculats a ell, una cosa que em sembla inacceptable perquè jo mai he faltat el respecte a ningú", ha manifestat.

En una altra piulada, Sierra ha explicat que "l'últim ha estat que un regidor i càrrec orgànic de Cs ha difamat a un altre regidor del mateix partit que em va mostrar el seu suport davant un tuit que insinuava que "zorrejava". Espero que cessin i als atacs. I als preocupats per la meva vida laboral, dir-los que em guanyo molt bé la vida."

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat