Publicitat

El sumari del Cas Gurtel revela orgies amb prostitutes

Putes al PP

Fernando Correa, en una imatge d'arxiu

El sumari del cas Gurtel relata festes amb polítics del PP a llocs habilitats per l'alcalde de la Nucía, segons explica Periodista Digital. Fernando Correa assegura que "tots els altres estaven allà en pilotes, cadascun amb una tia".

El sumari del Gürtel detalla, en una conversa intervinguda per la Policia i incorporada al sumari, els detalls d'una festa en el xalet de l'alcalde de la Nucía (Alacant), Bernabé Cano, del que es considerava "amic íntim", quan intentava fer-se amb un pla urbanístic bloquejat per motius mediambientals.

L'informe explica com Francisco Correa va oferir els "serveis de noies" a ell i a"' Juanjo" (Moreno) en una reunió celebrada el 26 de març de 2007, on a més dels dos exregidors, estaven presents els també imputats Pedro Fuster i Isabel Jordán, administradora de dues de les empreses implicades en la trama.

Els quatre implicats fan al·lusió al fet que en Pozuelo d'Alarcón haurien pagat a un periodista perquè fes fotos a algun funcionari de l'Ajuntament en "companyia femenina" per a fer-li xantatge.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#27 Vicent, Vendrell, 09/10/2009 - 14:07

Prostitució al PP? Quina novetat! Si els amics mallorquins del PP ja van tenir els seus dies de gloria amb putes pagades a compte dels contribuents illencs! I el que no sabem dels altres ...

#26 OI QUE ES VERITAT? JA JA, Igualada, 09/10/2009 - 13:30

Els del PP ho fan amb PUTES pero els SOCIATES ho fan amb les dones de la seva secta o dels amics, i al final quan es troben pel carrer ja no saben ni qui es fill de qui.

#25 Lluís, Manresa, 09/10/2009 - 08:25

M'encanta llegir opinions com les del Bernabé...una espécie autòctona de la Ejpaña profunda i no precisament en vies d'extinció...Proposo ke el cuidem com es mereix i li guardem un respecte,no fos cas ke s'enfadi i deixi d'escriure...kin geni!!!!

#24 ramon, alcarràs, 09/10/2009 - 00:05

Què passa? Al cap i a la fi anaven a veure els seus fills si estaven bé de salut, no?Es que com l'amor de mare no n'hi ha cap!!!!

#23 OUTLAW TORN, OUTLAW TOWN, 08/10/2009 - 23:10

ATENCIÓ SENYORS! QUE SEMBLA SER QUE EL CAS GURTEL COMENÇA A ESQUITXAR AL PSOE. LA RESPONSABLE DE COMUNICACIO DE ZP, PODRIA ESTAR-HI FICADA