Publicitat
Política · 17 de Juny de 2019. 09:25h.

"Putes, guarres i zorras"

Una regidora dels Comuns denuncia insults i agressions independentistes

"Putes, guarres i zorras"

Imatge del facebook de Laura Pérez

La regidora dels Comuns, Laura Pérez Castaño, en un escrit al seu facebook, ha explicat que "creuar la plaça amb centenars de persones cridant-nos putes, guarres i zorras. Això va ser també la investidura d'ahir". "Malgrat la il.lusió de començar un nou mandat al servei de Barcelona, ahir va ser un dia molt dur", ha reconegut.

"L'alcaldessa i diverses regidores vam patir la violencia verbal específica, d’aquella que està reservada per les dones. Algunes vam entrar a l’Ajuntament i després vam creuar la plaça cap a la Gene entre crits de 'zorra' i 'puta'. Llançament de monedes, una ampolla d’aigua i boles de paper a banda", afirma.

"Com representant pública estic acostumada a que m'interpel.lin al carrer, als espais de participació, a vegades per criticar durament la nostra actuació política. I crec que això forma part de la vida democràtica. Però el que va passar ahir va ser molt dolorós i, sobretot, un atac a totes les dones que fem el pas d’entrar en política", assenyala.

"Agraeixo també les nombroses mostres de suport. Per la meva banda faré tot el que estigui en les meves mans per què els atacs personals i el masclisme no tinguin lloc a la vida política de Barcelona. Sé que som majoria les que pensem així en tots els partits. Seguim!", conclou.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#30 recluta, conca, 19/06/2019 - 16:15

Los que expresan dichos insultos, son gentuza. Esto pasa por que nosotros lo toleramos.

#29 Dem Vrava, Barcelona, 17/06/2019 - 19:22

no es insulto, es vicio, que les revienten hasta que sangren. Eso es lo que desean: ser reventados no estilo vocablo Sálvame, si no como tal para conseguir paga de incapaz que con la República Catalana será de 6.000 a 8.000 euros al mes limpio por 15 pagas.

#28 Dem Vrava, Barcelona, 17/06/2019 - 19:21

Creo que ellos quieren romper el Règim del 78, para pasar ellos a ser el Règim y hacer con las mujeres lo que gusten y deseen cuando deseen.
Si no no se entiende, insultar por insultar.
Es como si les digo a ellos que son unos picaflores delanteros pero menudos espetos se introducen rima con delanteros empezando por tra y acabando en eros. Ahh,

#27 Dem Vrava, Barcelona, 17/06/2019 - 19:19

de indepes que difunden paz y amor - añado y meten su lefa infecta para procrear o no- depende lo tacaños que sean, al querer o no descendencia.
¿Cómo saben que son meretrices? Un catalán con valores superado que sea bisexual, gay o heterosexual, no debe pagar nunca por fornicar, copular, etc... salvo que sea para agrandar y ensanchar la pàtria.

#26 Dem Vrava, Barcelona, 17/06/2019 - 19:18

con alguna ginetera una ITS si se la cura con su seguro médico privado nada que decir. Ahora bien, espetarle prostituta, meuca, por ostentar el poder habiendo ganado limpiamente mal vamos.
Si son ellos quien faltan a la imagen y al buen nombre de los representantes políticas elegidas democráticamente, quizá sea más propio de la ultraderecha. No