Política · 23 d'Octubre de 2012. 11:00h.

PxC creu que hi ha tracte de favor als immigrants

L'espot de campanya mostra com una família musulmana ofereix aliment als veïns perquè ens "ho regalen tot"

PxC creu que hi ha tracte de favor als immigrants

Una dona amb burca, en un moment del vídeo

Plataforma per Catalunya (PxC) ha presentat el seu espot electoral de precampanya i campanya per a les eleccions al Parlament del 25-N. El vídeo mostra un matrimoni afectat per la crisi que recorre al veí per demanar aliments. Li obre la porta una dona musulmana amb burca. Al fons de l'habitació, el seu marit està fumant una pipa i convida el veí a agafar el que vulgui perquè a "Mohamed els polítics li ho regalen tot".

El president de la formació ultradretana Josep Anglada afirma que l'espot és "real com la vida, està inspirat en els centenars de correus que rep el nostre partit de persones de casa amb noms i cognoms que ens expliquen els seus problemes, que ens expliquen com se senten ignorades per les administracions mentre els polítics donen tot i més als immigrants, qualsevol que conegui la realitat social del país coneix un cas com el del vídeo".

L'anunci, que ha estat rodat pel cineasta de Sitges, Ramses Villalba, ha comptat amb la col·laboració de la delegació del partit a la comarca de l'Anoia. El director ha manifestat que "molta gent coneguda no ho diu per por, però com jo consideren que Plataforma és l'únic partit que parla dels problemes reals del poble, sobretot en les zones massificades de població immigrant" i ha afegit que "ha estat tot un plaer col·laborar amb la gent de PxC".

Per la seva banda el secretari general de la formació Robert Hernando ha deixat clar que "totes les persones que participen en el vídeo tant davant com darrere de la càmera són militants de la comarca de l'Anoia, en aquest partit tots posem el nostre granet de sorra, estic molt content i orgullós del resultat final perquè el que fem és reflectir la realitat que la casta política intenta amagar”.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#21 vota pxc, catalonia, 24/10/2012 - 11:38

L'unic partit que diu el que pensem tots. Visca PxC

#20 Paco Pil, Hojpitalé, 24/10/2012 - 07:36

Almenys els veïns àrabs li donen un cop de mà. Si fossin castellans ja mirarien de prendre-li les quatre coses que li queden.

#19 Núria, Valls, 24/10/2012 - 07:25

Nosaltres tenim una dona de la neteja magribina, molt bona noia. El seu marit cobra 1200 euros al mes de pensió d'invalidesa, i treballa. Ho tenen pràcticament tot pagat. I ella ens regala (!!) els potitos del fill petit (el quart, per cert) perquè diu que la carn que porten no és "halal".

#19.1 Albert, Terrassa, 24/10/2012 - 12:52

Andalusia i extremadura tenen més gent invàlida i amb malalties cròniques que a la franja de gaza o siria, així que no m'expliquis històries, a vagos i corruptes ningú guanya als espanyols. Peró clar segur que tens família espanyola i no magrebina, d'aquí el vostre racisme amb altres immigrants

#19.2 Núria, Valls, 24/10/2012 - 15:17

La història és completament verídica. I, en segon lloc, no tinc cap parent espanyol. Sóc catalana d'ascendència catalana i estic casada amb un català, de manera que els meus fills tenen cognoms 100% catalans. Intenta millorar la teva capacitat d'argumentació, perquè estàs confonent naps amb cols.

#18 Cristian, Barcelona, 24/10/2012 - 01:13

Que patético es este vídeo jajaja, que muestra de incultura más grande. Afirmo que ninguno/a ha visto una mujer en burka en su vida solo x las noticias. Me parece absurdo que este hombre Anglada intente ganar votos a raíz de crear odio y malestar, claro es más difícil culturizar, empezando por él.

#17 Teresa, BCN, 23/10/2012 - 22:31

M'agrada molt el video, es poden dir moltes tonteries però la realitat és que el video explica una realitat com una catedral que passa a la casa nostre. Jo que sóc de CIU ara votaré a l'Anglada