Publicitat
Política · 23 d'Agost de 2011. 19:36h.

PxC de Terrassa era partidari de l'"extermini" de marroquins

El partit ultradretà afegia: "assassins i criminals el vostre final és a prop"

PxC de Terrassa era partidari de l'"extermini" de marroquins

Una imatge de la informació difosa per Unitat contra el Racisme

L'agrupació local de Terrassa de la formació ultradretana Plataforma per Catalunya (PxC) demanava l'"extermini total i definitiu" dels marroquins després que s'apuntés des del Govern estatal de la possibilitat de permetre a aquest col·lectiu votar a les eleccions municipals del 2015.

Segons s'apunta en una piulada de la plataforma Unitat contra el Racisme, PxC de Terrassa havia penjat en el seu facebook dues entrades en les que es podia llegir, entre d'altres coses, "contra l'Islam, ni un pas enrere".

Després, s'afegia: "fills de puta, mereixen l'extermini total i definitiu. Amb aquesta mena de gentussa no es pot tenir pietat... assassins i criminals el vostre final és a prop".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#14 Charlie, Las Palmas de Gran Canaria, 24/08/2011 - 22:45

Qué han hecho los catalanes para que les toque semejantes elementos en el gobierno?Mira que en Canarias hay fachas brutos pero esto...ahora entiendo lo que decía Eduard Punset en uno de sus Redes: que hay psicópatas integrados en las instituciones.

#13 Eduard, Barcelona, 24/08/2011 - 21:26

Curiosament atempten vers els marroquins i nous col·lectius d'immigrants, però del col·lectiu que més ens ha malmès la identitat, és a dir els espanyols, no en diuen res de res.

#12 piulana , terrassa, 24/08/2011 - 19:55

El paralelisme amb l'actitud xenofoba contra els jueus al tercer reich es obvi, lamentablement, i va neixer aran d'una situacio d'atur i crisi economica similar.
Aleshores no hi havia mitjans per enterar - se'n, el crim avui es pitjor, ningu pot dir que no ho savia, responsables en sóm tots

#11 adolf, Barcelona, 24/08/2011 - 18:47

Alguns de vosaltres del PXC de veritat esteu bé de la teulada, no crec que tots els del PXC pensin igual.
Si fos així crec que hauríeu d'anar a classes de civisme.

#9 jesus, Sabadell, 24/08/2011 - 14:13

tornarem a lluitar, tornarem a sufrir pero aquest cop vencerem..... als invasors islamics.