Publicitat
Política · 4 de Setembre de 2013. 09:48h.

PxC diu que Casanova "va defensar sempre" una Catalunya espanyola

El partit d'Anglada acudirà a l'ofrena però "es desmarca per complet" dels independentistes

PxC diu que Casanova "va defensar sempre" una Catalunya espanyola

PxC, en una ofrena

Plataforma per Catalunya (PxC) assistirà un cop més, i per tercer any consecutiu, a la tradicional ofrena floral de partits polítics , entitats i clubs al monument de Rafael de Casanova aquest 11 de setembre. En aquest sentit defensen que "Rafael Casanova va ser un lluitador català que va defensar la identitat de la nostra terra enfront del centralisme jacobí borbònic i ho va fer sense necessitat d'atacar i pretendre trencar Espanya, tot el contrari, va defensar sempre , com anys més tard van fer Prat de la Riba o Cambó, una societat catalana ni separatista ni separadora, una Catalunya pròspera, motor d'Espanya però sempre orgullosa i propietària de la seva pròpia identitat com a poble".

PxC fidel als seus principis fundacionals "es desmarca per complet tant dels actuals separadors descendents del ideari de Felip V com el Partit Popular com dels separatistes representats avui pel radicalisme visceral i fonamentalista d'ERC i CiU". La comitiva de Plataforma per Catalunya que estarà encapçalada pel president de la formació Josep Anglada, els vicepresidents August Armengol i Xavier Simó i el secretari general Robert Hernando, realitzarà l'ofrena floral a les 9.30 del matí.

Finalment , Plataforma per Catalunya "anuncia com considera normal, que en cap moment no s'ha plantejat ni tan sols acudir a la cadena humana per la independència, mal anomenada via catalana. Des de la nostra formació creiem que la via catalana és la de lluitar junts i plegats tots els catalans pel que ens uneix i no per el que ens separa, per un més i millor finançament autonòmic, per recuperar la cultura del treball, el sacrifici i la constància".

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#25 BEJOTA, BCN, 05/09/2013 - 15:13

...I QUI HO NEGUI ,ÉS UN IGNORANT.

#24 Xavier, Girona, 04/09/2013 - 20:45

Si fossin independentistes jo els votaria.ja que en temes de INMIGRACIO estic molt d acord amb ells però com són espanyolistes, que els voti Rita..!!!

#24.1 Francesc B., Girona, 05/09/2013 - 00:36

Xavier ja es dit el mateix en un comentari de fa unes hores. Identic peró amb altre nom. O potser et dius David o Enrique...

#23 Assumpció, VIC, 04/09/2013 - 18:36

Jo sóc catalana i estic farta dels enfrontaments que tenim a Catalunya entre catalans, uns parlen d'independència d'altres de unionisme, jo crec que PxC són els que tenen mes seny, jo crec que la via és treballar per Catalunya sense independentisme i centralisme com defensa PxC, ens aniria millor.

#22 Erasmus, Amposta, 04/09/2013 - 18:35

Sembla que portin un pastís d'aniversari! Bé, és això, no? Un aniversari...

#21 Ramon, Girona, 04/09/2013 - 18:33

Si fossin independentistes jo els votaria.ja que en temes de INMIGRACIO estic molt d acord amb ells