Publicitat
Política · 11 d'Agost de 2011. 16:38h.

PxC fa dimitir una regidora perquè el seu xicot és negre

La número 3 de Salt havia preguntat al partit si hi havia cap problema perquè s'hi volia casar

PxC fa dimitir una regidora perquè el seu xicot és negre

Salt saluda a una comerciant a Salt, en una foto d'arxiu

La direcció de la ultradretana Plataforma per Catalunya (PxC) ha fet dimitir a la regidora de Salt, Juana Dolores Martínez, que va ser la número tres de la llista a les passades eleccions municipals. La direcció del partit liderat per Josep Anglada ha estat pressionant Martínez quan es va assabentar que la regidora manté una relació sentimental amb un noi d'origen subsaharià, segons ha publicat el Diari de Girona.

El rotatiu ha indicat que Martínez va preguntar a la direcció del partit ultradretà si hi havia algun incovenient perquè volia contraure matrimoni amb la seva actual parella i la resposta, inicialment, va ser que no hi havia cap problema. Però des d'aquell moment, les pressions han estat constants fins aconseguir la seva renúncia, ha destacat. El número 4 de la llista de PxC a Salt, Sergi Fabri, es perfila com el substitut de la regidora.

El secretari general i portaveu de PxC, Robert Hernando, ha dit en declaracions a e-notícies que "ja d'entrada, gràcia no ens feia, perquè no estem gaire a favor de la societat multicultural, però cadascú s'enamora de qui vol. Nosaltres només li vam demanar que ens demostrés que aquest noi estava legal a Espanya, perquè si és il·legal, cosa que jo no sé si és legal o il·legal, no és coherent amb el nostre missatge".

Hernando ha afegit que "ella ens donava llargues, no ens demostrava res i li vam dir que ho demostrés amb papers, amb el NIE, o dimitís. No ho va fer i en el seu lloc ens va portar la carta de dimissió".

Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#36 FART D'ESPANYOLS INTOLERANTS, LLEIDA, 13/08/2011 - 10:29

AQUESTA COLLA DE FRIKIS ESPANYOLS CADA DIA FAN MÉS RIURE...IMMIGRANTS CRITICANT A ALTRES IMMIGRANTS..HAHAHAHAHA

#35 angel, cardedol, 12/08/2011 - 22:27

Juana ara vas amb el negrito a cantar el de colacao "yo soy aquel negrito del africa ...................." i t´en vas a Àfrica amb ell i que et donguin papers per tu.

#34 angel, cardedol, 12/08/2011 - 22:25

fora els negres, magrebins i immigrants perque molts nens s´espanten pel color de la pell.

#33 Mesalina, Gava, 12/08/2011 - 18:07

La regidora Juana, ha fet el que els catalans hem fet durant segles...integrar als immigrants a través del llit. Catalunya és producte de la constant barreja. Les parelles mixtes és la resposta al fals dilema de ells contra nosaltres: Catalunya serà mestissa o no serà...Juana ha trencat el gueto.

#33.1 Marc, BCN, 12/08/2011 - 19:15

Molt bonic, però què cony fotia la Juana a PxC? I mestissa vol dir en espanyol necessàriament?

#31 JJJ, Lleida, 12/08/2011 - 13:31

Fixeu-vos quina manipulació d'aquesta noticia. el titular tindria que haver estat " El partit identitari català PxC ha fet dimitir una regidora perque el seu xicot ere immigrant il·legal i volia casar-se per que tingues els papers". Anglada a la Moncloa i els il·legals en canoa!

#31.1 Josep, Lleida, 12/08/2011 - 15:37

La notícia tindria que haver estat " El partit racista PxC expulsa una regidora per tirar-se un negre, quan la majoria dels seus votants i afiliats son immigrants espanyols o hispans que no saben dir ni bon dia.. Ja no enganyeu a ningú, el dia que fem fora immigrants, vosaltres sereu els primers

#31.2 JJJ, Lleida, 12/08/2011 - 17:26

Josep, estas dient que ens fotras fora de Catalunya? als militants de un partit legal format per gent autoctona o integrada en la nostra societat occidental, i que defensa la democràcia i la nostra Identitat Catalana Històrica? Una mica totalitari si que ho ets, oi? segur que ets catalanista

#31.3 carlos, Valencia, 13/08/2011 - 13:36

Los Catalanes teneis que asimilar que perteneceis a ESPAÑA, pero podeis seguir con la fantasia independentista, si eso os relaja.