Publicitat
Política · 5 d'Abril de 2013. 10:14h.

Quan CiU demanava una "majoria excepcional"

Mas es va passar la campanya demanant "un "govern fort", "una majoria rotunda" i "vots prestats"

Quan CiU demanava una "majoria excepcional"

Mas, durant un mititng de campanya

El conseller de Presidència reclamava ahir a TV3 un govern de concentració perquè "els temps que vénen són molt complicats", però durant la campanya de les passades eleccions CiU va demanar insistentment un "govern fort", "una majoria excepcional", "una majoria rotunda" i "vots prestats".

Artur Mas va manifestar el passat 4 de novembre, en un acte al pavelló l'Illa de Barcelona, que "en un moment excepcional com el que vivim, ens cal una majoria excepcional, perquè no es pot encapçalar un procés d’aquesta magnitud amb un lideratge feble".

Quatre dies després, en la presentació d'un manifest a l'Auditori del MACBA, el president de la Generalitat va expressar que "les circumstàncies actuals indiquen que els projectes han d’anar més enllà dels partits, per això necessitem una gran majoria, amb els vots prestats que calgui”.

En el tret de sortida a la campanya al Pavelló d’Itàlia de la Fira de Barcelona Montjuïc, Artur Mas va dir que "estem vivint moments excepcionals que requereixen decisions excepcionals, i, deixeu-m’ho dir: calen majories excepcionals". "Hem de comptar amb vots prestats, si no és així no ho aconseguirem, i sense aquesta majoria excepcional no se’ns prendrà seriosament”, va afegir.

Durant un míting de campanya a Reus, celebrat el 9 de novembre, el president va apuntar que "al Parlament hi ha d’haver pluralitat però qui lideri el projecte, sigui qui sigui, ha de tenir una majoria rotunda perquè així se’ns prendran seriosament”.

Durant la festa de les joventuts de la federació que celebrada el 16 de novembre a Barcelona, Mas va dir que era imprescindible que el 25 de novembre “en surti una majoria que no pugui ser discutida ni a Catalunya, ni a Espanya ni a Europa”.

Finalment, en el míting final de CiU a Girona, va reiterar que "el moment és excepcional i cal que el 25N surti un govern fort per a poder tirar endavant el procés que hem iniciat".

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#24 ramon, barcelona-c, 08/04/2013 - 15:42

Es molt dificil fer política a Cat on els ciutadans son d'un nivell incomparable.Qualsevol desgraciat que te problemes per ordenar la seva roba al seu armari es considera amb idees mes vàlides que les de qualsevol lider ,aixó ha fet a l'história CAT orfe de lideratges forts.

#23 Josep, CARDEDEU, 08/04/2013 - 09:27

SR Artur Mas demana una Majoria acsoluta , despres de esta dos anys EL I LA SRA Camacho del P.P. fem fortes retallades socials . Els Catalans no perdonen he VOT DE CASTIG li ban donar lo ques mereixia . El que feia cuatre dies donaba molt de Suport al Govern de ESPAÑA

#22 BEJOTA, bcn, 06/04/2013 - 17:07

La diáspora continúa: Dia traslada la sede fiscal de Schlecker de Cataluña a Madrid

#21 BEJOTA, bcn, 06/04/2013 - 15:56

Van Rompuy, a Escocia y Catalunya: "Nadie obtendrá nada del separatismo".

#20 pep, manresa, 06/04/2013 - 08:37

l'hauria tingut si el Duran no li hagués fet el llit dés de dins, i el Mundo dés de fora
De tota manera ara guanyaria ERC, actualment encara millor