Publicitat
Política · 31 de Gener de 2013. 13:55h.

Quan Cospedal donava lliçons sobre els milions a Suïssa

La número dos del PP demanava fermesa contra la corrupció abans que enxampessin Bárcenas

Quan Cospedal donava lliçons sobre els milions a Suïssa

Cospedal, amb Sánchez-Camacho, durant la campanya

La secretària general del PP i presidenta de Castella-La Manxa, María Dolores de Cospedal, estava segura al novembre, durant la campanya per a les eleccions al Parlament, que ella hauria hagut de dimitir si s'hagués descobert que algun president del PP tenia comptes a Suïssa.

Parlava de presidents autonòmics (o dels seus familiars), ja que va fer aquesta reflexió després de la divulgació d'informes policials, dels quals encara no s'ha responsabilitzat ningú, que apuntaven que Artur Mas, president de la Generalitat, tenia comptes a Suïssa.  Ara té un cas de comptes en aquest país de qui va ser tresorer del seu partit, Luis Bárcenas. Cospedal també va exigir explicacions "peti qui peti".

"Vosaltres us imagineu que d'un president o presidenta del Partit Popular s'hagués sabut que ells, algun familiar o els seus predecessors del mateix partit tenen diners fora, els han evadit, s'han quedat amb diners que no eren d'ells i que es parlés de comptes corrents a Suïssa? ", va preguntar Cospedal als presents,"A que jo ja hauria hagut de dimitir?" ha afegit, en presència de la líder del PP català, Alicia Sánchez-Camacho.

Publicitat
Publicitat

89 Comentaris

Publicitat
#38 NURIA , cat, 01/02/2013 - 19:32

ara s'han girat les tornes ,eh ????

#37 BEJOTA, bcn, 31/01/2013 - 20:36

Tots -i dic tots- ha de retornar els calés amb multes i ,si cal, a la presó.I punt.(Per sert, ací no's pot embolicar-se amb capbanderola.)

#37.1 Mestre d'escola, BCN, 01/02/2013 - 18:08

Que ignorant ets Berzotas. No es poden fer més faltes d'ortografia en menys espai.

#35 Se recogen firmas para beatizar al Santo..., bcn, 31/01/2013 - 17:34

...Ruiz Mateos, porque hay que reconocer que es un santo y pobre empresario. Al fín y al cabo daba trabajo a la gente, ....estos ni eso.

#34 Xipolleig, Barcelona, 31/01/2013 - 16:36

¿ El projecte de la Catalunya espanyola queda invalidat perquè els que ho defensen la són uns pretesos corruptes ?. Oi que sona injust ?.
Doncs algú ha volgut i vol fer-nos creure que no es pot ser independent amb uns líders pretesament corruptes.
Que n'aprenguin !!!

#33 Cartanya, bcn, 31/01/2013 - 16:25

Amb data 24/09/2012, al ARA, en Navarro(PSC), diu a primera plana que ells estaran amb el dret a decidir si es majoria al Parlament. Es una costum prou estesa, garla flux o fort, per desprès no fer res del que en un moment as dit una cosa per el teu propi benefici, saben que no la podràs complir.