Publicitat
Política · 14 d'Octubre de 2014. 08:25h.

Quan el Govern es mantenia ferm

Homs va dir que la consulta "no és bescanviable per res"

Quan el Govern es mantenia ferm

Nota de premsa de RAC1 del 13 de març del 2014

El conseller de Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, va manifestar el passat 28 de març que la consulta “no és bescanviable per res” i va rebutjar, segons informaven alguns mitjans, una oferta per millorar el finançament català. 

Homs, en declaracions a RAC1, va qualificar l’estratègia del Govern espanyol era “absurda” i “estúpida”, i que no era casual que aquesta informació sortís perquè “els ha sortit el tret per la culata” amb la sentència del Tribunal Constitucional, que accepta la idea del dret a decidir.

De votar, votarem -va dir-. Si el Govern espanyol té una cosa a oferir, que l’ofereixi. Qualsevol cosa que estigui en la línia del debat de les idees, que es facin, però després s’han de votar. És el que es fa a Escòcia”.

El portaveu del Govern va manifestar que la consulta “és expressió del funcionament d’una democràcia” i “no és bescanviable per res”. “A la democràcia no se li pot posar preu”, va afegir.

Finalment, el conseller va assegurar que “no acceptarem mai imposicions”. “La visió que té el Govern i el Parlament és organitzar una consulta. Estem en una altra fase”, va concloure.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Aurelio, Barcelona, 14/10/2014 - 10:34

La borrega..dic la societat civil espera instruccions dels amos ara que els amos han dit que aixo de la consulta no toca.
Els borre.. dic els ciutadans lluitaran activament per salvar el 9N fent vida normal fins que els amos disposin altra cosa.

Catalans! Els amos us necessiten!!

#7 joan, bdn, 14/10/2014 - 10:30

E-noticies. Heu anat massa de pressa amb els titulars.

#6 ALVAR TriBorn Catatonic , Bcn Españolaza, 14/10/2014 - 10:29

«¿Por qué no quieren que se vote?» ¡Todo lo contrario! Son los nacionalistas los que niegan a los españoles su inalienable derecho al voto.

"Nadie tiene derecho a decidir que los demás no decidan".

#9No

PANTOMIMA

#5 luca, bcn, 14/10/2014 - 10:06

AAA: es cerca portaveu del Govern desaparegut. La seva ultima frase coneguda va ser: "A Catalunya es fan les coses be"

#4 Kropotkin, Vic, 14/10/2014 - 09:37

Grande Homs... Como te ganas el sueldo... Jua, jua, jua,... Grande la masa estelada, no brillan por su inteligencia pero son muy obedientes.... Jua, jua, jua,... Venga, todos a poner la estelada en el balcon. Hay que reirse de algo. Jua, jua, jua,...