Publicitat
Política · 18 de Juliol de 2008. 18:57h.

"Quan se cedeixi el 100% de l'IRPF ja no serem espanyols"

Ibarra veu "absurda" la publicació de les balances fiscals

"Quan se cedeixi el 100% de l'IRPF ja no serem espanyols"

Juan Carlos Rodríguez Ibarra

El secretari general del PSOE extremeny, Juan Carlos Rodríguez Ibarra, ha assegurat davant del X congrés del PSOE extremeny que, després de l'última oferta feta pel Govern a les comunitats autònomes, que inclou, entre altres qüestions, la cessió del 50 per cent de l'IRPF, es compleix la "profecia" que va fer quan es va aprovar la cessió del 15 per cent. Segons Ibarra, quan se cedeixi el 50 per cent "arribarem al 100 per cent" i "ja no serem meitat espanyols, simplement no serem". Ha afegit que "jo em sento espanyol, entre altres coses, perquè comparteixo espai fiscal amb altres espanyols, i si em trenquen el meu espai fiscal no tinc cap lligam que m'uneixi a la resta d'espanyols, sigui quina sigui la seva cultura o llengua".

En la seva intervenció, també va qualificar d' "absurda broma" la publicació de les balances fiscals, "perquè no s'entén res del que està passant, ja que s'ha fet tan oberta, que admet tot tipus d'interpretacions perquè tot el món es consoli".

Ibarra ha assenyalat que "no es pot confondre capacitat fiscal amb esforç fiscal", ja que "distorsiona el concepte de ciutadania espanyola i comença a convertir-nos a tots en nacionalistes i el seu pensament comença a apoderar-se de tots nosaltres". També s'ha preguntat per què per ser "bon basc, bon català o bon extremeny cal ser tan mal espanyol".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 VIC, VIVA EXTREMADURA LIBRE DE LA OPRESION CATALANA, 20/07/2008 - 19:23

CUANTO IGNORANTE CATALAN E INCULTO HAY POR ESTOS LARES SIMPLEMENTE COLLA DE PATETICOS

#12 toni, bcn, 19/07/2008 - 13:08

Home, aixi nomes es l'expolia als catalnas el que aguant a espanya. Jo ho tenia clar, pero no m'esperava que tambe ho digues aquest pallasso

#11 Ramon, Damasc, 19/07/2008 - 12:50

Es a dir, que aquest fulano es espanyol perque li surten els comptes (compartir l'espai fiscal espanyol).

#10 pol, bcn, 19/07/2008 - 11:10

Jo tb vull que els meus fills tinguin ordinador portatil pagat pels demes, allà tothom el te pagat per la comunitat, i hi ha mes funcionaris que a la resta de l'estat

#9 Tomeu, Felanitx (Mallorca), 19/07/2008 - 03:07

Calla cacic mamarratxo!! No et fiquis en afers interns d´altres nacions! S´acabat el bròquil! Mon pare és extremeny però a en aquesta gent desagraïda que a sobre que els donem doblers ens diuen insolidaris NI UN DURO MÉS!