Publicitat
Política · 17 de Març de 2014. 13:43h.

Quan Trias trobava "abusiu" l'increment del transport públic

L’alcalde va qualificar de "vergonya" que Hereu apugés les tarifes l’any 2009

Quan Trias trobava "abusiu" l'increment del transport públic

Trias, durant la roda de premsa de desembre de 2008

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va criticar l’augment “abusiu” de les tarifes del transport públic pel 2009 aprovat per l'aleshores alcalde socialista Jordi Hereu. Trias, que era el president del grup de CiU a l’Ajuntament, va denunciar “l’augment de la T-10, el títol més utilitzat, és una vergonya, especialment en època de crisi”. 

“No és admissible -va dir- que l’alcalde Hereu incompleixi els acords del Consell Plenari. La seva obligació és complir-los, com ha fet Lluís Recoder. No fer-ho és trencar el consens a què havíem arribat i no entendre que l’aposta per la T-Infant és una ajuda per a les famílies, fomenta l’ús del transport públic i fa pedagogia. No entendre-ho així és un error”. 

El cap del grup de CiU a Barcelona va anunciar que presentaria una iniciativa per “fer-li sortir els colors a l’alcalde Hereu per dos motius: per anar en contra de l’augment abusiu de tarifes i perquè no ha defensat la gratuïtat de la T-Infant”. 

El fulletó denunciava els “increments abusius (7% de la T-10) del transport públic” i reclamava la “t-Infant gratuïta de veritat” perquè “el transport públic és una necessitat, no un luxe”. “Davant la crisi, el tripartit, l’encareix”, afegia.

Finalment, lamentava que “el tripartit apuja els preus als usuaris per compensar la seva debilitat negociadora amb l’Estat” i exposava que amb l’increment de les tarifes “s’afavoreix l’ús del cotxe”. 

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 luis, barcelona, 17/03/2014 - 21:08

Nunca y ni jamás de los jamases, nadie ha quedado PREÑADO POR HABLAR
Por eso se habla tan a la ligera

#6 Jose35, L'H, 17/03/2014 - 16:47

Pero es que no os enteráis, el Sant Jordi que viene seremos independientes y podremos atar los perros con butifarras, nos sobrará el dinero y podremos derrochar a tutiplén, para nosotros la T10 y los peajes serán calderilla, los podrían subir un 300% y ni lo notaremos.

#6.1 PEPO40, Canovelles, 18/03/2014 - 20:51

Realment no deixarà de sorprendre'm mai quant limitats (per no dir curts!), que som (son) les persones. Encara no s'han assabentat tots els unionistes que el discurs de la por a que rebenti la economia catalana en cas d'independència ja no se'l creu ningú?...Canvieu d'historia!

#5 narcisa, Trias, "xubila't", que ja tens edat, 17/03/2014 - 16:25

totalment lògic, és que Javier Trias el 2009 se la "xugava" i ara "sa l'aixuga"... un gran canvi de passar de "l'upusisió" a "l'Axuntament de Barsaalona."

#4 Pere, Comarca Garraf, 17/03/2014 - 14:13

Ara és l` hora de passar al l` Empresa Privada o a l` empresa mixta.
Massa feina. No es pot amb tot.

#3 Gabriel Camino, BCN, 17/03/2014 - 14:12

¿Pero alguien conoce mayor mentiroso que Trias y su paparra la Recasens? Hombre... sólo es superado por Rajoy. Trias prometió que no subiría el IBI en 2013; la Recasens prometió por activa y por pasiva que no subiría el IBI en 2014. TODO mentira. Ahora la hemeroteca nos da la razón. MENTIROSO....