Publicitat
Política · 15 d'Abril de 2019. 12:34h.

Quart atac a la seu de Ciutadans de Calafell

Pinten símbols nazis i bloquegen el pany de la porta

Quart atac a la seu de Ciutadans de Calafell

La seu que Ciutadans (C’s) té al municipi de Calafell (Baix Penedès) ha patit aquest cap de setmana el que ja és el quart atac en els últims anys. La façana de la seu ha aparegut plena de pintades, entre les quals hi havia símbols nazis o una diana. També els han bloquejat la porta manipulant el pany.

Davant això, el candidat del partit al Congrés dels Diputats per Tarragona, Sergio del Campo, ha condemnat el que considera una “expressió de violència, amenaça i coacció” que atempta “contra la llibertat d’expressió, opinió i participació democràtica”.

Ciutadans ja ha denunciat els fets als Mossos d'Esquadra, i han recordat que recentment han patit atacs similars en altres seus de la província de Tarragona, com ara les de Tarragona, Vila-seca o Mont-roig del Camp. De fet, a Calafell ja s’han produït altres atacs els últims anys. En una ocasió s’hi van llençar globus plens de pintura vermella, mentre que en una altra fins i tot van intentar calar-hi foc.

La cap de llista de C’s al Congrés per Barcelona, Inés Arrimadas, ha titllat els fets de Calafell d’”atac feixista”, a través de Twitter, recordant que membres del partit ja van ser “insultats i amenaçats de mort” el passat dijous en un acte a Santa Coloma de Cervelló (Baix Llobregat).

Per la seva banda, el candidat del partit taronja a l’alcaldia de Calafell, José Manuel Tejedor, ha lamentat que la seu del partit hagi estat atacada “per supremacistes radicals”, afegint que “per molt que ho intentin no impediran que seguim treballant per millorar la vida de tots”.

21756-ciuta.jpg

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 Protágoras, bcn.España, 15/04/2019 - 17:49

Estos ataque son de fascistas que no soportan la pluralidad política. O lo que es lo mismo; la democracia.

#6 Duran, Barcelona, 15/04/2019 - 16:25

Com deia aquell: "mentres el Torrat continuï lliure el cop continua"...perque ell es posa vermell quan l'Arrimadas li canta les quaranta al Parlament i curiosament després el seu desig de "apreteu, apreteu" es fa realitat...es ben curiós. Algú hauria d'interconectar els fets i treure conclusions...Ja tenim el precedent; Companys-FAI..

#4 Cris, Barcelona , 15/04/2019 - 15:05

Más votos para cs, son tan cortos que no se dan cuenta, que tanta violencia solo les perjudica a ellos en imagen internacional . Las sonrisas se convertirán en lloros. Si no, al tiempo

#3 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Catalonia Banana Republic , 15/04/2019 - 13:44

Es que como son "fascistas", hay que pegarles, atacarles, prohibirles...

¿A alguien, que no sea un tarugo de estos comandos bananeros, le queda duda de quienes son los demócratas y quienes son los nazis?

#2 Tabarnés puro, Barcino, 15/04/2019 - 13:23

"Akesta és la SEVA demucrasia..."