Publicitat
Política · 7 d'Abril de 2021. 18:00h.

Quasi quatre mesos sense sessions de control

Vox demana al Govern que "rendeixi comptes de forma periòdica"

Quasi quatre mesos sense sessions de control

El Govern de la Generalitat porta prop de quatre mesos sense sotmetre a cap sessió de control al Parlament. L'última vegada que l'Executiu català va rendir comptes davant els diferents grups parlamentaris va ser el passat 16 de desembre de l'any 2020.

Aquest fet ha estat denunciat per Vox, que a la reunió de la junta de portaveus ha exigit que el Govern se sotmeti a les preguntes de control dels partits de l'oposició de forma periòdica. "Ens veiem en l'obligació, com a primera força política d'àmbit nacional, de reclamar que rendeixin comptes de forma pública sobre les decisions que estan prenent", ha assegurat Ignacio Garriga.

El partit ha deixat clar que el govern en funcions no es pot "dedicar a treballar sense donar explicacions a ningú, sobretot tenint en compte la seva enorme capacitat per donar més importància als seus deliris ideològics que als problemes reals dels catalans".

En aquest sentit, ha recordat que "moltes famílies ho estan passant malament, com a conseqüència de les pèrdues econòmiques produïdes per la pandèmia i el que menys necessiten és veure com Puigdemont i Aragonès es dediquen a discutir sobre com es reparteixen el pastís de el poder", sinó que el que reclamen és "un govern que se sotmeti a el control parlamentari".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Chris, Lleida (RIP Cataluña), 07/04/2021 - 21:02

Han dedicado todo su esfuerzo en mandar un nanosatélite 5G en órbita, ya han cumplido para los 4 años que quedan por delante, sólamente les queda seguir con su show a ver a cuantos despistados encandilan (si aún queda algun votante podemita/comuns más)