Publicitat
Política · 28 de Març de 2021. 20:30h.

"Que busquin feina"

Una regidora barcelonina recorda que els dirigents del procés tenen "sou públic"

La regidora de Barcelona pel Canvi Eva Parera -i diputada del PP al Parlament- ha carregat contra els grups independentistes de l'Ajuntament de Barcelona durant el ple d'aquest divendres i els hi ha recomanat "que busquin feina", i que "generin ocupació a costa del seu esforç i no de la comoditat d'un sou públic". La regidora també ha recriminat que hagin "malbarat diners públics a una causa il·legal" i els hi ha etzibat que "vostès de demòcrates no en tenen res".

"El que vivim no és repressió, és una sèrie de ciència-ficció que de tant en tant ens toca ser partícips. Tant en el Parlament, on diuen que volen fer un Estat i no poden ni fer Govern com a l'Ajuntament on avui aquí ens porten a votació una proposta que diu que vostès volen fer el que vulguin, quan vulguin, com vulguin, respectant les lleis que vulgui sense que ningú els hi pugui dir res i sense que hi hagi conseqüències. Vostès no volen fer un Estat, vostès volen crear una tribu amb un xaman al capdavant" els hi ha recriminat la regidora.

"Surtin a buscar-se la vida, busquin feina, muntin una empresa, generin ocupació a costa del seu esforç i no de la comoditat d'un sou públic i potser se n'adonaran de la immoralitat que estan fent des de fa anys, això no va de país, és mentida, va de poder" ha denunciat Parera en la seva intervenció.

"No hi ha més corrupció que malbaratar diners públics a una causa il·legal, no hi ha més corrupció que governar per aquells que els han votat, no hi ha més corrupció que utilitzar una televisió pública per assenyalar els que pensen diferents de vostès, no hi ha més corrupció que utilitzar les institucions públiques per intentar evadir responsabilitats penals" ha dit.

"Vostès donen lliçons de democràcia quan de demòcrates no en tenen res. Vostès volen fulminar al dissident, volen fulminar al que no pensa com vostès, volen erradicar de les institucions aquells que tenen un posicionament diferent; de fet ho van fer els dies 6 i 7 de setembre" ha criticat.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#13 Sergi Sergio, Barcelona, 29/03/2021 - 14:03

"Que busquin feina", ja, ja, ja, la gran mayoria no ha trabajado en su vida y ya tienen 50 y pico años, no saben ni lo que es buscar trabajo, toda la vida chupando y mamando, viven en un mundo irreal, de fantasia y ficcion.

#12 Parera, quina barra tens, Bcn, 29/03/2021 - 11:31

Podries començar tu mateixa per donar exemple. Estàs vivint luxosament dels impostos de la ciutadania des de fa 25 anys!. Els penúltims a la Corporació de Mitjans Públics de la Generalitat. en representació d'una coalició (CiU) i un partit (Unió) que ja havien desaperegut; però tu seguint cobrant ... S'han de tenir molts ovaris i molt poca è

#12.1 Sergi Sergio, Barcelona, 29/03/2021 - 14:31

Bueno, bueno, esta señora, al menos, como minimo durante años trabajo como abogada, que la gran mayoria no ha trabajado en su vida.

#11 Ja veus, Barna, 29/03/2021 - 10:39

El que diu aquesta Sra. és el que venim dient molt des fa anys, pero que no tenim veu a cap parlament ni ajuntament on els que hi ha majorment son de la corda dels que viuen amb l'esquena dreta i pretenen crear estats embolicant la gent i comptant amb aquells que sense ser a les institucions viuen de sous públics i ja els està be.

#10 ferran, jonestown, 29/03/2021 - 10:26

estàs tú que aquesta banda d’alís babàs es posaran a buscar feina...

#9 Joanet, Bcn, 29/03/2021 - 09:46

Els dirigents del procès els ha votat la gent i tenen majoria al parlament. Un demòcrata, si vol passar per demòcrata, no pot dir segons quines coses que el que fan és només evidenciar el seu esperit totalitari encobert.

#9.1 Et superes dia a dia noi, Chez Titole, 29/03/2021 - 10:36

No hi ha dubte que si et presentes a un càsting per ser nominat el millor candidat a babau suprem mundial, guanyes.

#9.2 Pepón, Bcn, 29/03/2021 - 10:41

Esto es el ayuntamiento de Barcelona. Y además un auténtico demócrata no se salta la legalidad ni hace Duis con un apoyo popular que ni siquiera llegaba al 50%. Y aunque llegase. Una secesión con un 51% es un auténtico dispararate.

#9.4 Menjamela Grandi, Anapurna, 29/03/2021 - 11:16

Dicho de otra manera: la democracia se basa en un sistema institucional de poderes y contrapoderes, no consiste en solo en meter un papelito en un tupper y darle poder absoluto al elegido. Eso es precisamente lo que han utilizado todos los sátrapas y tiranos para establecer sus dictaduras y el nacicatalanismo, por supuesto, no podía ser menos.

#9.5 Menjamela Grandi, Anapurna, 29/03/2021 - 11:36

Añado: la democracia no es el gobierno de la mayoría, sino sobre todo el respeto a las minorías. Y como ya se ha señalado aquí muchas veces, aquí todos tenemos el DNI en español y catalán, pero la tarjeta del Catsalut solo en catalán. ¿Quién respeta más a quien? A ver si os entra en vuestra mollera de mosquitos.

#9.6 Sergi Sergio, Barcelona, 29/03/2021 - 14:35

O sea que segun el Sr. Joanet si tienes mayoria parlamentaria ya puedes hacer lo que te salga del arco de triunfo, tu si que estas hecho un democrata, el campeon de los democratas.