Publicitat
Política · 24 de Març de 2011. 19:04h.

Que duri el 'bon rotllo'

Portabella i Laporta exhibeixen unitat

Que duri el 'bon rotllo'

Laporta i Portabella s'abracen a la seu d'ERC

ERC, Reagrupament i Democràcia Catalana han volgut deixar palès que tenen molt bon 'rotllo' i que la unitat que prometen de cara a les properes eleccions municipals a Barcelona és, de moment, una realitat.

Abraçades, rialles i bromes han estat la tònica predominant de la presentació que s'ha fet aquest dijous a la seu d'Esquerra, en la qual s'ha fet públic el nom de la coalició Units per Barcelona.

El cap de llista per Barcelona, Jordi Portabella, ha afirmat que "estem molt contents" i ha mostrat molt bona sintonia amb el segon de la candidatura, Joan Laporta.

L'alcaldable per Barcelona ha comentat que la seva candidatura "vol donar resposta a les demandes que van sortir després de la manifestació del 10-J. La majoria d'aquestes demandes eren 'volem unitat i volem unitat d'acció'".

"Nosaltres hem estat capaços de resoldre les nostres diferències per a trobar un denominador comú prou ampli com per anar junts i aquest denominador comú té el valor de poder demostrar, abans de començar la campanya, que som capaços de resoldre qualsevol problema que haguem d'afrontar", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Martí, Barcelona, 26/03/2011 - 22:26

Puag,quin fàstic que fa la parelleta!Són un per l'altre , no hi ha dubte !

#15 clara, barcelonès, 25/03/2011 - 13:15

tTot de pèn de nosaltres, cal exigir als polítics!
Crec que una persona que anava de 1er a la candidatura a President l'afegir-se de 2 a la candidatura municipal indepentista és bon rollo
Jo votaré Unitat per >Barcelona

#14 Onofre, La Fullaca(Osona), 25/03/2011 - 13:02

Jo,pobre i vell pagés,penso que el bon rotllo acavará quan el primer gall canti al galliner....Poc soc mestre en política...però sí en galliners.

#13 maria, BCN, 25/03/2011 - 12:31

Mireu la foto detingudamnt, i veureu com en Laporta li fot la cartera al Portabella, mentre que aquest li fot mà al talonari del Laporta. Una imatge on s'intueix molt sexe del barato i l'inici d'una trencadissa en breu. Patética imatge

#12 Patrícia, Barcelona, 25/03/2011 - 11:09

ERC, sou merda !!! i cada dia més !!! no sabeu on us fiqueu i si ho sabeu endavant !!! ja us ho trobareu, ens heu tingut enganyats a tothom els que érem del partit.