Publicitat
Política · 19 de Novembre de 2012. 13:59h.

“Que és el botiguer?”

Pere Navarro passeja per La Rambla entre la desconeixença i les crítiques dels vianants

“Que és el botiguer?”

Navarro, a les Rambles

En una visita a la parada de flors ‘Carolina’, la seva propietària –Carolina Pallès- tanca la llista del PSC per Barcelona, el candidat socialista Pere Navarro s’ha topat aquest dilluns amb gent que li ha recriminat la gestió dels fons públics i que han criticat la classe dirigent. La majoria, però, no l’han reconegut.

El líder socialista ha pogut copsar, en una passejada per La Rambla, per què les enquestes de la Generalitat i de l’Estat consideren la classe política com el tercer problema de la ciutadania, només per darrera de l’atur i l’economia.

La majoria de vianants s’han aturat, pel munt de mitjans de comunicació que envoltaven el candidat, sense saber qui era, com una senyora que ha preguntat si era el botiguer de la floristeria: “que és el botiguer?”. També n’hi ha hagut alguns que li han desitjat sort de cara al 25-N.

“Se’ls ha de dir que siguin més honrats, tots, polítics i banquers”, ha dit un jubilat. “En tries un que et sembla bo i després no surt bé”, ha opinat una senyora. Tal com revelen les enquestes, hi ha un gruix d’electorat indecís, com un grup de dones que discutien a quin partit votar.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#2 joan, barcelona, 20/11/2012 - 13:48

lo pitjor que te el pobre navarro ,es quet tots savem que del que diu el seu partit(psoe) despre no li deixeria fer res.

#1 Pobre, Catalunya!, 19/11/2012 - 14:43

¡Y para demostrar que la clase política es lo que Mas nos preocupa, todos tenemos que votar a los corruptos de CiU o seremos tachados de anticatalanes!

#1.1 Jordi, Teià, 19/11/2012 - 15:43

Sort en tenim de catalans catalaníssims com tu (que, per començar, no deu ni conèixer l'idioma)

#1.2 Ortiz, BCN, 19/11/2012 - 17:07

Se es de un lugar cuando se ha nacido en ese lugar no por hablar una lengua u otra. En EEUU hablan inglés y no son ingleses, en Argentina español y no son españoles, en Mallorca catalán y no son catalanes, y la mitad de los catalanes castellano y son tan catalanes como los demás.

#1.3 Gerard, Barna, 19/11/2012 - 17:40

Serà per opcions polítiques, mare meva. Masses i tot, en tenim.