Publicitat
Política · 15 d'Octubre de 2015. 11:36h.

Què farà ara la CUP?

La declaració del president afegeix pressió a la formació per a la investidura

Què farà ara la CUP?

Antonio Baños, durant la conferència politica de la CUP

La declaració del president de la Generalitat, Artur Mas, davant el TSJC posa ara la pilota en el terrat de la CUP en plenes negociacions amb Junts pel Sí. La formació anticapitalista ha insistit en les últimes setmanes que no investirien Mas com a president de la Generalitat.

L’últim en refermar aquesta postura va ser ahir l’exdiputat David Fernández, però la declaració de Mas davant la justícia augmenta la pressió a la CUP. La declaració ha estat un veritable banys de masses amb tot el Govern donant-li suport i centenars de persones en les immediacions.

El president, en baixar l’escala, ha fet les quatre barres amb els dits i després s’ha posat la mà al pit en senyal d’agraïment. La compareixença ha acabat amb el cant d’Els Segadors i crits d’independència dels assistents.

Els resultats electorals del passat 27-S van deixar una majoria per a Junts pel Sí de 62 diputats, però llunys de la majoria absoluta (68) per la qual cosa necessita els deu diputats de la CUP. La resta de partits de l’oposició sumen 63.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#25 Carlos Gomez, Bcn, 16/10/2015 - 09:36

L´unic atiu que ara tenen i que els ha fet multiplicar gairebe per 3 els seus vots els la contundencia expresada per enfronatrse amb la mafia convergent, la claredat del seu discurs i una suposada coherencia en el cumpliment de les seves promeses electorals.
Contradirse es morir politicament per sem

#24 retranca, .cat, 16/10/2015 - 01:36

¿Qué hará la CUP? Bueno ya han visto a Baños a cuclillas en la puerta y a Fernandez en la agresivisima posición de abrazo del Oso,ojo Mas no se te desencaje la mandibula. Después cogeran la furgo ecológica Volkswagen modelo Llefià y se iran a hacer unos cigarritos de la risa al 3% de THC:

#23 Black future, Bcn, 16/10/2015 - 00:15

Doncs donaràn un pàrell de vots a Mas per començar a gaudiur de les poltrones. Punt i seguit. dos mesos i convocatoria de noves eleccions amb un nou grup de replegats anomenat Remenats pel Sí. I anar fent.

#22 lolas, madrid, 15/10/2015 - 20:53

bienvenido mr, marshall "americanos......." autentica comedia española, repetida en la actualidad con la gran sorpresa que la izquierda rinde pleitesia a la burguesia catalana,con bastones y lideres de izquierda, para mantener su poder en sus pequeños cortijos .

#21 Vergonya aliena sento, Barcelona, 15/10/2015 - 20:28

Abaixar-se els pantalons. Següent pregunta.