Publicitat
Política · 17 d'Abril de 2019. 17:54h.

"Què faríem sense vostè, senyor Pina"

L'advocat adverteix Marchena d'un testimoni repetit

El novè agent de Policia Nacional que ha comparegut a la sala del Tribunal Suprem en la sessió d'aquest dimecres ja havia comparegut la setmana passada, Així ho ha advertit Jordi Pina, advocat de Jordi Sánchez, Jordi Turull i Josep Rull, que ha pres la paraula per avisar el magistrat Manuel Marchena.

"Vaig venir dijous passat a la tarda", ha manifestat l'agent, per la qual cosa el president de la sala, Manuel Marchena, li ha dit que podia anar-se'n sense abans assenyalar, adreçant-se al lletrat: "Què faríem sense vostè, senyor Pina".

Després d'aquest moment de distensió, Marchena ha afegit: "Estigui atent senyor Pina, per gestionar un possible 'non bis in idem'", en al·lusió a l'aforisme llatí que impedeix en el dret penal jutjar dues vegades una mateixa persona.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Judith, Barcelona, 18/04/2019 - 02:20

Marchena..se descoj_ona en la cara de Pina,..Éste y Van den Eyde rivalizan cada dia en montar el número para la risa y cachondeo del TS sobre la incompetencia flagrante de las defensas.

#5.1 Jordi BR, L'H, 18/04/2019 - 13:18

A veure si ho entenc, El Tribunal i la fiscalia fan el ridícul citant dos cops al mateix testimoni; l'il·luminat testimoni va per segon cop sense dir res; i el ridícul és el que se n'adona de l'enèsima cantada de Marchena???

#4 vicedo, barcelona, 17/04/2019 - 23:25

Genial el President del Tribunal Suprem, el magistrat Marchena! Quina manera d´ensenyar procediment penal als advocats de la defensa. Els hi està donant constant clases de dret procesal penal... i a més gratis...

#3 Eva, Enmig del no res, 17/04/2019 - 21:53

Es buenísimo!!!!no hay forma más fina de reirse de un pobre hombre y hacer que al mismo tiempo se lo pase bomba. Eso les pasa a los típicos pallasetes de clase.... Pero no ha estado mal, mola ver reir a Marchena, aunque se le nota que lo hace para no llorar

#2 ElBarselono, Amb un sotrac al ADN, 17/04/2019 - 18:50

Pues que me expliquen de qué se quejan con tanto lazito si se lo están pasando pipa en el xudisi, como niños chicos oye! :DD

#1 Jordi BR, L'H, 17/04/2019 - 18:33

Molt i molt Marchena!!! Ara entenc perquè es fan tan pesats els testimonis de la Guardia civil