Publicitat
Política · 20 de Novembre de 2018. 23:04h.

Què feia un antimonàrquic a la direcció de Rac1?

Eduard Pujol critica el Rei i el seu pare

El portaveu de Junts per Catalunya, Eduard Pujol, ha evitat contestar quan se li ha preguntat sobre si se sentia còmode sent director de Rac1 quan el propietari del grup, el Comte de Godó, té el títol nobiliari de "gran d'Espanya" després de les crítiques al Monarca que ha fet durant la roda de premsa.

Pujol ha assegurat que "jo no em sento còmode quan hi ha un Rei que decideix el dia 3-O avalar la violència exercida sobre els catalans, és una opinió que he expressat tantes vegades que no és nova".

"A les corts el Rei Joan Carles I va dir: 'rebo del Generalíssim Franco la legitimitat política sorgida del juliol del 36'. El Rei Felip VI, del 155, el que va aplaudir que l'Estat pegués els catalans, n'ha de dir alguna cosa? El Rei a qui vam dir no, té alguna cosa a dir? És una pregunta que volíem compartir amb el Rei del 155" ha manifestat Pujol durant la roda de premsa.

La "grandesa d'Espanya" és la màxima dignitat de la noblesa espanyola immediatament després de la d'Infant d'Espanya, que és la que correspon als fills del Monarca.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 gurguri, barcelona, 22/11/2018 - 14:29

Este señor en RAC 1 hacia lo mismo que ahora incendiar, medrar ,manipular todo para ascender y cobrar mucho.Ahora en RAC el que no es indepe no sale en la foto.Con Puigdemont todo perfecto, Dios los cria y ellos se juntan.

#3 Sergi , Barcelona, 21/11/2018 - 14:08

Que feia??? Adoctrinar, intoxicar, mentir, manipular, etc. Os sembla poc???

#2 Venanci, Barcelona, 21/11/2018 - 09:18

Aquest pet-bufat te un nivell de vanitat que supera els màxims tolerables. L'ambició del personatge el pot portar a servir a qualsevol ideologia mentres ell tingui protagonisme, pugui marcar entre la gent i sobretot pugui arrambar amb totes les prebendes i salaris que mai hagues somiat. Es un mercenari pero si van maldades fugirà dins el maleter

#1 Sergi, BCN, 21/11/2018 - 07:24

Segur que es trova més comoda en un patinet.