Publicitat
Política · 30 de Setembre de 2010. 11:39h.

Què hi fa Hereu, a Perpinyà?

Trias deixa clar que "jo no hi hagués anat" i creu "penosa" l'actuació de Boada

Què hi fa Hereu, a Perpinyà?

Trias, en roda de premsa

El cap de CiU a Barcelona, Xavier Trias, en roda de premsa, ha lamentat la "gran dificultat de reacció de les administracions davant del que fan aquestes persones", en referència als incidents viscust al centre de Barcelona durant la jornada de vaga, per "grups minoritaris molt ben organitzats", que es dediquen a "aterroritzar la gent".

Trias ha deixat clar que "estem cansats que Hereu condemini però no actui en conseqüència", i ha criticat Hereu, que avui es troba fora de Barcelona, perquè "jo no hagués anat a perpinyà". "Ahir s'havia de personar acompanyat de tots els grups polítics, i dels que formen part del govern, perquè no tinc clar que tots els partits pensin el mateix", ha assenyalat.

Igualment ha indicat que "si és veritat que Hereu no va poder amb Interior ho trobo molt gros, és gravíssim". "És el president de la junta local de seguretat", ha recordat, a més de lamentar que "no podem entrendre com la policia no evita que els okupes entren i surtin de l'edifici de Banesto".

En aquest sentit ha afirmat que "la imatge de Barcelona en el món és de pena", tot instant Hereu a "convocar  la junta de seguretat per esbrinar què ha passat".

"Hi ha un efecte crida entre els antisistema de que a Barcelona està tolerat", ha lamentat, a més de titllar la jornada de "desastre" i alertar que podria "haver estat una catàstrofe".

També ha lamentat la "penosa" imatge de Boada manifestant-se a Girona. "És perdre el sentit comú", ha lamentat, a més de recordar que el número dos d'Interior "no pot estar desaparescut".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 joan, manresa, 30/09/2010 - 18:22

El Casal,18,15 h.--Tanquem ya la nostra paradeta amb un gust amarg.,pobre del Nostre País,la mala llavor comença a crexer..Només veure las actuacions i paraules de Saura,Boada,Delors i fins i tot den Ridao.,queda ben desacreditada l'esquerra.Com anys enrera no ha cambiat gens.Dimissió del Govern

#5 josep, ., 30/09/2010 - 14:24

Barcelonins, és el que heu volgut, seguiu votant a l' Hereu / PSCOE, acabareu OKUPATS del tot.

#4 Toni, bcn, 30/09/2010 - 14:12

Un Boada de piquet, un Saura desaparegut, un Hereu a Perpinya, Barcelona okupada per l'antisistema i piquets. Com deia i diu Montilla fets i no paraulas. Adeu Tripartit!!!!!!

#3 Maria, Barcelona, 30/09/2010 - 12:46

Aquest govern és una xacra.

#2 Belen Esteban, Vent del Pla, 30/09/2010 - 12:38

Quina pena tots plegats. Al final sí que m'hauré de presentar coalligada amb aquell de Reus, en farruquito i en pocholo. Per cert, què se n'ha fet d'aquest?