Publicitat
Política · 6 de Desembre de 2013. 11:46h.

"Que ho sàpiga Artur Mas"

El PPC llegeix diferents articles de la Constitució a la plaça del Rei

"Que ho sàpiga Artur Mas"

José Antonio Coto

El PPC ha llegit diferents articles de la Constitució durant una xocolatada que ha fet aquest matí a la plaça del Rei, coincidint amb el 35è anoversari de la Carta Magna i abans de participar en la manifestació de 'Som Catalunya, Somos España'.

El diputat popular José Antonio Coto ha etzibat un "que ho sàpiga Artur Mas" quan llegia l'article 177, que fa referència als vots que fan falta per aprovar una reforma de la Constitució. Alguns membres de NNGG, les branca juvenil del PP, també han participat en la lectura de la Constitució i s'han acomiadat del públic amb un "Visca Vatalunya, Viva España".

Els participants a l'acte -ciutadans, alcaldes, regidors i diputats del PPC- han onejat banderes espanyolas, catalanes i del partit mentre es recordaven els diferents articles de la Carta Magna.

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho ha reividicat la Constitució com "l'únic intrument per frenar el separatisme" i ha assegurat que és la garantia que impedirà que "ningú trepitgi" els sentiments dels que volen que Catalunya segueixi formant part d'Espanya.

Finalment, ha dit que "alguns volen que triem entre Catalunya i Espanya, però igual que vosaltres, ho vull i ho trio tot: la Constitució, Catalunya, Espanya i Europa. Que ningú ens obligui a renunciar-hi".

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#21 angel, menos rollo pañoles, 08/12/2013 - 00:15

Que rollo con el sermón de la constitución, bah que me duermooooooooooooo. ñaca ñaca

#20 Fedeguico jimenes el santo, orihuela del tremedal, 07/12/2013 - 12:32

Que se entere Mas!!!! ,los fachaflautas del geriatrico,los pijos que estaban de esqui y no pudieron asisitir,rebotados varios englobados en C´s ,funcionarios apañoles orgullosos de serlo,da igual donde los destinen simpre apañoles y personal inadaptado ,Que se entere Mas!!!!!

#19 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 07/12/2013 - 12:29

Ja poden anar llegint. I si volen, que se la creguin. A nosaltres no se´ns hi ha perdut res. Per tant, nosaltres ja farem la nostra, que l´altra, l´espanyola no és la d´aquí, la catalana. Per cert, ja van aplaudir quan van acabar de llegir?.

#18 spanish, Madrid, 07/12/2013 - 09:19

no es el PPC es l´organitzacio som catalans somos España...pero quina mena de periodistes envieu als actes ?

#17 Mesmer, Barna, 07/12/2013 - 01:13

Aixo del "somos 47 milones" com argument d'autoritat em recorda un acudit vell que deia mes o menys: "Come mierda, miles de millones de moscas no pueden estar equivocadas".