Publicitat
Política · 4 de Febrer de 2011. 09:50h.

"Que la gent m'oblidi, vull anar-me'n a Mallorca"

Mayol deixa la política, veu "una oportunitat" estar a l'atur i admet que mai s'ha sentit catalana

"Que la gent m'oblidi, vull anar-me'n a Mallorca"

Imma Mayol

La tinenta d'alcalde, Imma Mayol, en una entrevista al diari Ara, anuncia que "deixo la política. Tinc ganes de viure a Mallorca, de recuperar-hi vida i no anar-hi només de vancances". Tot i ocupar durant molts anys un càrrec a l'Ajuntament, Mayol deixa clar que "fa 33 anys que sóc a Barcelona, però sempre m'he sentit com algú de Mallorca que vivia aquí".

La tinenta d'alcalde, que vol treballar en alguna cosa relacionada amb la psicologia, afirma que "no em fa por passar uns mesos a l'atur. Ara penso que fins i tot pot ser una oportunitat". Mayol també admet que es va equivocar quan es va definir com "antisistema".

En aquest sentit admet que està "cansada d'unes quantes coses, la primera de la relació amb els mitjans. Això que tot el dia estiguin jutjant per mi és esgotador". "Del que més tinc ganes és de que la gent m'oblidi", afegeix.

"Crec que hi havia bastants sectors que em volien linxar", denuncia, a més de reitear que va patir "un linxament orquestrat per mitjans de comunicació". Igualment explica que "és totalment fals que estigui separada de Joan Saura. Forma part d'aquesta voluntat de desgast".

Mayol, que considera que els membres de CiU "són molt antics", no té "gens de ganes" que Trias sigui alcalde, malgrat indicar que "al PSC s'ho han muntat fatal" amb les primàries. També anuncia que no votarà la consulta de Barcelona en considerar-la "artificial" i no sentir-se "cridada".

"Hi ha un punt de malaltia en la societat catalana. Molts sectors socials, mediàtics i econòmics pensen que la Generalitat és propietat d'una força política i que la resta som rellogats", conclou.

Publicitat
Publicitat

135 Comentaris

Publicitat
#135 Dani, Barcelona, 07/02/2011 - 18:44

Que se'n vagi i si pot ser que NO torni mai més!!! Inepta, prepotent i anticatalanista.

#134 jj, bcn, 07/02/2011 - 16:41

ANUNCI: Paretlla de fet, comunista ven gran xalet a Blanes amb plaça al club nàutic i barca catalana restaurada de 12 mt. Tot amb gust exquisit.

#133 jj, bcn, 07/02/2011 - 16:39

(Saura va de Senador a Madrid) ...a guanyar més calés que es comunista però no és tonto!! la pobra Imma haurà de refer la seva vida. Això si amb les butxaques ben plenes de calés i de favors. Quina vergonya de personatge que al Polonia el Saura va vetar que sortis. Fàstic i només fàstic

#132 jj, bcn, 07/02/2011 - 16:37

Es que aixó de la náutica tira molt. Amb el superxalet que té amb el seu company a la Costa Brava (comprat no fa gaires anys..) també té un "amarre" en propietat amb una "barca" restaurada d'uns 12 mts. Ei, comunista que ho sabem tot. Ara com que amb el "company" la cosa no rutlla

#131 Artur Acosta, BARCELONA, 07/02/2011 - 15:18

Doncs bon vent i barca nova. A tu no et regalen poltrona al Senat? Quines penques!