Publicitat
Política · 15 de Gener de 2020. 14:34h.

"Què li veuen a Puigdemont?"

Budó evita contestar

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha evitat valorar la figura de l'expresident Carles Puigdemont, que aquesta setmana assistís al seu primer ple com a eurodiputat, durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu.

El director de l'e-notícies, Xavier Rius, ha recordat que Puigdemont va ser rebut a Estrasburg pel president de la Generalitat, cinc consellers, dos exconsellers, el president del Parlament, entre d'altres, i li preguntat "Què li veuen a Carles Puigdemont?".

"Jo m'hi escarrasso, però no li sé veure gaire cosa", ha exposat el periodista que ha recordat que "ens van aplicar el 155 gràcies a ell", "va fugir" després de declarar la DUI i va besar la bandera espanyola. Budó s'ha limitat a dir que "estic aquí com a portaveu del Govern i no faré posicionaments personals". "Deixaré aquí la meva resposta", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 No ho tinc clar, Alladalt, 16/01/2020 - 14:43

Te veu de canya escardada, no és guapo, no és alt, no duu un pentinat adient a la seva edat, parla anglès com un botiguera del meu poble autodidacta, el francès tambè deixa molt que desitjar, va fugir covardament mentre deia demà tots a la feina, deu tenir una flor al cul.

#9 Coque, El centro de Tabarnia, 16/01/2020 - 09:22

A Puigdemont le ven que es el típico tonto útil
Que si lo tienes contento, puedes sacar provecho de él. En este caso, un generoso sueldo público colocándote que cualquier chiringuito de la Generalitat

#8 Joan, BCN, 16/01/2020 - 05:30

Es l'admiració dels que no volem traballar més i guanyar moltisissma pasta.

#7 La melena, Barcelona, 15/01/2020 - 20:13

Deu ser la melena d'adolescent en un home que ja frega els 60

#6 Chris, Lleida, 15/01/2020 - 19:32

Gran parte de Cataluña esta lobotomizada por el lavado de imagen del nacionalismo en estas últimas décadas. Quien no quiere oir es libre de taparse los oidos. Y les han enseñado a hacer eso cada vez mas a menudo. Y si se les da por cuestionar algo, no pasa nada, ahi tenemos la campaña de frivolización antiespañola lista para apaciguarlos.