Publicitat
Política · 16 de Novembre de 2021. 13:36h.

"Què més pot donar el Govern?"

Ja ha fet mitja dotzena de concessions a la CUP

"Què més pot donar el Govern?"

El periodista Marcos Lamelas ha preguntat a la portaveu Patrícia Plaja "què més pot donar el Govern" a la CUP després que els antisistema hagin anunciat que presentaran una esmena a la totalitat als Pressupostos de la Generalitat.

Lamelas ha detallat cessions que ha fet l'Executiu a la CUP com "la comissió d'estudi del 112, el 061, l'habitatge públic, els nous paràmetres dels Mossos en els desnonaments, el Hard Rock Cafe, endarrerir la candidatura dels Jocs Olímpics..." "Què queda? Queda alguna cosa?", li ha demanat.

Plaja s'ha limitat a contestar que "es tracta d'escoltar, de continuar parlant i negociant. I això és el que es ve fent i, sobretot, això és el que es farà en els pròxims dies". En aquest sentit, ha recordat que aquesta tarda hi ha una trobada "al més alt nivell" entre el Govern i la CUP.

 

 

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 epe, andorra, 17/11/2021 - 12:09

pues para ser zurdos y colectivistas, de boquilla, negocian como mercaderes autenticos.....¿O son cosas q querian hacer y usan a los niños estos como pretexto, como colau y el psc en Barcelona?

#9 Doctor, Barcelona, 16/11/2021 - 19:28

Que le retiren inmediatamente la acreditación a ese hombre por hacer preguntas capciosas y maliciosas, algo que está totalmente prohibido en el código ético del periodista catalán. Esa pregunta cuestiona a un gobierno dialogante, feminista, ecologista, tractorista , globalista, monoteista, especialista, relativista ...

#8 albert soler, girona, 16/11/2021 - 17:57

Si la trobada és al més alt nivell, significa que no hi podrà assistir el president?

#6 Adrián, Barcelona , 16/11/2021 - 15:10

Seguramente piden más entradas para Port Aventura y también poder ver la televisión hasta más tarde.

#5 Senzill, Barna, 16/11/2021 - 14:49

Arribats a aquest moment el que cal és directament regalar el govern a la CUP, atès que manen a l'ombra, tant li fot que ho fassin directament. Al Patifet el poden fer conseller en cap.