Publicitat
Política · 28 de Maig de 2013. 14:46h.

"Que no pateixin, que no hi haurà cap privilegi per a Catalunya"

Homs demana calma als 'barons' del PP amb la negociació sobre l'objectiu de dèficit

El conseller de Presidència, Francesc Homs, ha apel·lat el Govern espanyol a fixar com més aviat els objectius de dèficit per a totes les comunitats autònomes i ha demanat calma als 'barons' del PP, ja que no hi haurà "cap privilegi" per a Catalunya en la negociació sobre l'objectiu de dèficit.

"Que ningú no pateixi que no hi haurà cap privilegi per a Catalunya, és que tampoc no ho demanem", ha afirmat el portaveu a la conferència de premsa posterior a la reunió del Consell Executiu.

Homs ha eludit comentar el contingut de la reunió d'ahir entre els barons del PP i el president del Govern, Mariano Rajoy, perquè va ser a porta tancada i d'ella només coneix el que publiquen alguns mitjans.

No obstant això, sí que ha comentat que el fet que la reunió acabés ahir sense un acord podria allargar el termini per conèixer el dèficit definitiu per a Catalunya.

"Ens agradaria que, com més aviat millor, s'aclarís", ha recalcat Homs, que ha insistit que el govern català mantindrà la pròrroga pressupostària fins a conèixer el dèficit i que no presentarà els comptes amb un percentatge que afecta l'Estat del Benestar.

Homs, en una foto d'arxiu
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 BEJOTA, bcn, 29/05/2013 - 13:47

El juez fija el agujero de Spanair en 519 millones.
Esperemos que alguien nos libre de una hipotética Cataluña independiente con esta gente.

N.B.Al mercat Comú ,no hi caben els pribilegis com el proteccionisme centenari.

#5 Terraxa, Terrassa, 29/05/2013 - 10:49

És clar que no, no n'hi cap ara, oi?
Només cal veure la despesa per habitant, el % d'inversions en infraestructures realitzat, els trens de rodalies, les autovies.....

#4 es el lenguaje,estupido, Rue del Percebe 13 BCN. España, 28/05/2013 - 18:09

"Que no pateixin, que no hi haurà cap privilegi per a Catalunya"....... Ya hemos agotado nuestra cuota.

#3 joan, manresa, 28/05/2013 - 17:42

El Casal,17,30 h.--Sr.Homs,patirem...,o prenen decissions una miqueta radicals o Espanya ens pasará el pi...r per els morros--(amb perdó).No podem anar com capallanets de poble..,que no veu Sr.Homs que Espanya no ens pot veure..,només ens vol per anar pagant la " solidaritat",viure a costa nostre

#3.1 BEJOTA, bcn, 28/05/2013 - 19:46

Joan :A la resta d'Espanya ,la gent es dedica a la seva feina i no pas a odiar als cataláns.Tu i tots hem vist Catalunya amb pintades per tot arreu durant 20 anys com "Puta Espanya"...No m'ho negarás,oi?

#2 BEJOTA, bcn, 28/05/2013 - 17:37

La Generalitat de Catalunya ha ofert "unes dades manipulades de la balança fiscal". Catalunya només va mostrar el saldo entre l'aportació de Catalunya al conjunt de l'Estat i les transferències i inversions rebudes. Aquesta visió va reprendre les protestes sobre el presumpte "espoli fiscal" .