Publicitat

Societat Civil Catalana demana que els responsables es facin càrrec "de les destrosses"

Que paguin ells

L'entitat Societat Civil Catalana (SCC) ha iniciat una recollida de signatures perquè "els violents paguin de la seva butxaca les destrosses" que s'han produït els darrers dies amb motiu de les protestes per l'empresonament del raper Pablo Hasel. SCC ha iniciat la campanya a través d'un web perquè consideren que després de "quatre dies de violència contra el patrimoni de tots no pot quedar impune".

"Fa gairebé una setmana que grups violents destrossen el centre de Barcelona i s'enfronten als servidors públics de l'ordre. Una ciutat que era orgull i referent d'Europa s'està convertint en capital mundial antisistema. Qui voldrà invertir i generar riquesa a Barcelona després d'anys d'inseguretat jurídica i tantes imatges de caos i violència?" s'han preguntat des de l'entitat.

"A sobre, pagarem entre tots les destrosses. Els veïns estem farts de pagar les festes pseudorevolucionàries dels altres. Ja n'hi ha prou! Firma perquè els vàndals paguin de les seves butxaques les destrosses o que assumeixin les despeses els familiars en casos de menors d'edat. Així s'acabarà ràpidament tants mals" expliquen al web.

ololo.jpg

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Benet S., Barcelona, 21/02/2021 - 10:23

I anar més enllà, doncs el referent del mal anomenat "tsunami" que era dirigit per aquells que es creien l' "estat major del procés" integrat pels kapos de la banda de delinquents que tenen segrestades les institucions i que van finançar la contractació dels vàndals professionals per sembrar el terror. Haurien d'estar entre reixes i arruinat

#6 Facholin, Barcelona, 21/02/2021 - 07:41

Lo unico que me consuela de estos tiempos que nos tocan vivir es saber que a todos estos vandalos les espera un futuro muy negro. Paro, epidemias, aumento de catastrofes meteorologicas, llegada del islam, escasez de agua, etc, etc...

#5 Cajonacoa, Barcelona, 21/02/2021 - 03:42

Sus hijos tendran que emigrar a esa España que detestan para trabajar, se mezclaran con la raza inferior y se acabara la identidad aria, uy perdon , catalana. 40 años para ellos mismos hundir sus sueños. Ajo y agua tractorianos.

#4 Cajonacoa, Barcelona, 21/02/2021 - 03:38

Dejad que hundan aun mas Cataluña, sus hijos tendran

#3 BJMR, Bilbao, 20/02/2021 - 22:05

Quienes deberían pagarlo son todos los dirigentes separatistas que los alientan, pero de su bolsillo y respondiendo con su patrimonio, ya verían como dejaban de animar a apretar.