Publicitat
Política · 11 de Juny de 2019. 22:09h.

Què passa quan fas una pregunta al portaveu d’ERC i no li agrada?

Sergi Sabrià: “seguim amb la resta de mitjans”

El portaveu d’ERC al Parlament, Sergi Sabrià, ha respost que “no entenc” per què se li pregunta sobre el fet que Esquerra s’hagi de reunir amb el president de la Generalitat, Quim Torra, després del Consell Executiu, malgrat formar part del Govern.

“No entenc la pregunta. Torne-m’hi. Segon intent”, ha manifestat a preguntes d’e-notícies, que li ha demanat sobre “què ha vingut a fer a Palau exactament”. Sabrià ha explicat que “hi ha una ronda de contactes, tant amb les entitats com amb els partits, per plantejar el futur”. “Crec m’està fent unes preguntes a mi sobre què estem fent aquí que segurament les hi pot fer a algú altre que és qui ha convocat. Seguim amb la resta de mitjans”, ha conclòs.

El portaveu dels republicans també ha afirmat que ha demanat a Torra una “estratègia conjunta” per respondre a la sentència del judici del procés. En tot cas, ha evitat aclarir si aquesta resposta hauria de ser l’avançament electoral. “Nosaltres no posarem les propostes sobre la taula. Hi ha una necessitat enorme de teixir aquesta estratègica conjunta”, ha manifestat.

Sergi Sabrià ha afirmat que l’independentisme necessita “una resposta urgent que interpel·li al 80% del ciutadans” i “que sigui capaç de donar resposta a aquestes sentències que són pràcticament imminents”.

Sergi Sabrià
Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 Mejillón de cornisa, Bachalona, 12/06/2019 - 23:56

Amigo, tú tratas s esta generación de cargos políticos con demasiada cercanía. Tan irreverente, como si fueras alguien, o ellos nadie. Acostumbrados a los nenes i nenas becarias, tan acojonaditos. Los adoctrinados aleccionadores.
Y como eres uno entre todos, pues el encargadillo de turno, te perdona la vida.

#8 Josep Pagès i Canaleta .COLLBONI SI NO FAS MARAGALL ALCALDE PEDRO SANCHES LO TIENE MAL SER PRESIDENTE JA JA , E.R.C. PER SEGONA VEGADA PODRIA OBLIGAR AL P.S.O.E. FER NOVES ELECCIONS TOT DEPENDRA DEL P.S.C. , 12/06/2019 - 12:42

Mira al que yo buscaba per fer-li una pregunta li agradi o no , li feu arribar vale es importante Sergi Sabria SI EL P.S.C. IMPEDEIX a MARAGALL SER ALCALDE DE BARCELONA . ¿ E.R.C. TAMPOC FARA PRESIDENT A PEDRO SANCHES A MADRID ? Ja que tots els numeros apunten quel P.S.O.E. Tornara a necesitar a E.R.C. Per la votació

#7 Jordi BR, L'H, 12/06/2019 - 12:33

Zascaaaaa al sr Rius, que arriba tard, que passa per sobre dels altres mitjans volent-la liar, i tot i això Sebrià, li contesta les preguntes i el convida a .....no fer tard.

Menys sensacionalisme per aconseguir col·laboracions en mitjans de comunicació estatals, i més periodisme (almenys una miqueta), sr Rius

#7.1 pepe, andorra, 12/06/2019 - 13:16

otro q confunde propaganda con periodismo y de zasca nada, lo q denota el sr. Sabria es su desprecio por los medios q no son de su cuerda ante una pregunta complicada. Si es el separatismo el q hace preguntas incomodas, eso es periodismo, pero cuando el separatismo se enfrenta a preguntas incomodas, pq le han convocado, se pone borde.

#7.2 pepe, andorra, 12/06/2019 - 13:18

asi entiende el separatismo la libertad de prensa, eso si, si la pregunta la hace un separatista, es libertad, si la hacen otros q no son separatistas, entonces es q ofende, es q es impertinetne, es q hoy no toca.....Vamos, lo habitual entre los totalitarios, no hay mas q ver las consignas q reparte el de waterloo en lugar de ruedas de prensa.

#7.3 Chris, Lleida, 16/06/2019 - 20:36

Jordi,bendita ignorancia la que hace a uno posicionarse sin tener idea del contexto.

#6 Mireia, Barcelona, 12/06/2019 - 10:27

No hi ha cap mena de dubte que aquesta gent que tenim a les institucions cobrant salaris i prebendes inmerescuts te un nivell de nulitat mai vist. I quan es troben amb periodistes professionals de primera linea, com en Rius, es tornen vermells i els cau la careta de superbia que mantenen front el ramat. Llarga vida a e-noticies i al seu director

#5 botifler1914, Waterlux, 12/06/2019 - 09:51

El 80% de que????
Que pesados sois con los mantras.