Publicitat
Política · 6 d'Octubre de 2010. 11:31h.

Què pinta Joan Boada?

"Jo era al despatx des de les vuit del matí i ningú em va reclamar"

Què pinta Joan Boada?

Boada, en una imatge d'arxiu

El secretari general del Departament d’Interior, Joan Boada, ha dit al programa El Dia a la COM que durant els aldarulls al centre de Barcelona durant la vaga general “ningú va reclamar la meva presència enlloc fins que no van veure que jo estava a la manifestació.”

És per això que considera que “s’ha aprofitat la meva presència a la manifestació per treure la importància que va tenir la vaga general. Es van dedicar a parlar d’una anècdota sense importància. I des del punt de vista de responsabilitat política i de decisió de l’operatiu estava totalment cobert”.

En relació a l’actuació judicial en el desallotjament de l’antiga seu del Banesto a Barcelona, el secretari general d’Interior considera que “el jutge, en aquell moment, no valora prou la dificultat o el perill que hi ha amb aquella ocupació. És veritat que pot optar per fer-ho per la via civil, però pot optar per fer el que s’anomena un desallotjament exprés”.Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Xus, Tarragona, 07/10/2010 - 10:19

Dues coses: aquest home està al govern, fa vaga contra ell mateix?
I, tens raó Jordi de Barcelona, si va fer vaga suposo que li descomptarien el sou, encara que estic segura que no li descomptaran a ell.

#7 ramon, barcelona-c, 06/10/2010 - 23:11

Situacions i actuacions com aquesta son les que generan desconfiança en les capacitats d'un país per tirar endevant un estat. La política d'aquest pais es de baix perfil "barriobajera " encara que els subjectes siguin comunistes .

#6 Pocasoltes, bcn, 06/10/2010 - 14:42

De p... pena! imagínate que yo voy al trabajo y como nadie me llama pues, qué hago? Pues me voy. De p... pena

#5 Marc3, Barcelona, 06/10/2010 - 13:26

Home, millor que no hi fos treballant, sino encara hauria estat pitjor tot plegat.

#4 Tomàs, Sabadell, 06/10/2010 - 13:14

A parti d'ara tindrem en comte que no esta en el lloc que correspon i pel que's cobra, es només "un detall sense importància"