Publicitat

Tres mil barcelonins protesten contra l'alcadessa

"Que plori Colau!"

(foto: TV3)

Al voltant de tres mil persones s'han concentrat en els accessos a la Plaça Sant Jaume, que estava blindada, per protestar contra l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, amb motiu del pregó de la Mercè.A la protesta han coincidit diversos grups sense relació entre ells: des independentistes mobilitzats per Junts per Catalunya, a ciutadans que protestaven per considerar que Colau ha "destrossat" la ciutat i fins i tot opositors al govern cubà molestos perquè l'Havana sigui enguany la ciutat convidada de la Mercè.

"Que plori Colau!", "Fora Colau" o "Colau dimissió", han estat les proclames més escoltades. Per la seva banda, Colau ha negat que hagi tingut alguna cosa a veure en la decisió de blindar la plaça Sant Jaume.

La plaça ha estat perimetrada, amb els accessos acordonats pels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana, i només han pogut assistir a l'inici de les festes les 600 persones que tenien reserva prèvia.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 23/09/2021 - 23:24

Hi eren la Brigada Corega, els anticastristes, els supervivents del #MeridianaResisteix, els nebots de la Nuria Feliu, abolicionistes i antiabolicionistes de no se sap que, els cachorros del Graupera, les minyones dels Pujol, les tietes del carrer Angli, l´Enric Vila, el pepeantichisenyora, la familia Partal,la filla esguerrada del QuimTorra, els

#3 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 23/09/2021 - 22:58

"Carles Puigdemont, detenido en Cerdeña por la orden de busca y captura del Tribunal Supremo. El expresidente catalán se había desplazado a la isla italiana para participar en un evento."

elespanol.com 23-9-2021 22:40 h

#2 Patumeiro, sant patumet, 23/09/2021 - 22:54

Mandarlos a la isla de La Palma, para q vayan a escobar la ceniza del volcan, q veo q tienen poco q hacer

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 23/09/2021 - 22:42

Se puso a la Caoslau de alcaldesa y, como estaba cantado, tenemos caos por todos lados. Pero tranquis, que aún la veremos otro mandato. Los barceloneses somos así de masocas. Lo mismo que a nivel nacional se volverá a votar al fraudillo que ha instaurado el Régimen en el que ahora vivimos.

#1.1 Els Badocs, Barna, 24/09/2021 - 10:09

Com diea Santiago Rusiñol els barcelonins som una colla de badocs, si et plantes en una cruïlla mirant cap al cel al cap de cinq minuts tens un munt de gent al voltant esbrinant el que se suposa que mires. Amb la Coau passa el mateix, la voten mentre la xiulen. No tenim perdó.