Publicitat
Política · 9 d'Abril de 2009. 12:39h.

"Què s'ha cregut De la Vega?"

Rahola critica que la vicepresidenta parli d'acabar "amb les reivindicacions"

La periodista Pilar Rahola ha criticat les paraules de la vicepresidenta Maria Teresa Fernández De la Vega, que va afirmar que s'havia acabat el període de reivindicacions de les autonomies per a passar a un periode "cooperatiu". "Per què? Per què ho diu ella? Ella decideix pels catalans? Què s'ha cregut?", s'ha preguntat la periodista durant la seva intervenció a Els Matins de TV3. A criteri de Rahola, la "pregunta del dia hauria de ser 'Espanya deixarà d'estafar-nos?'".

"Dins d'aquest contenciós històric Catalunya-Espanya, qui decidirà quan un poble deixa de reivindicar els seus drets? I sobretot, qui decidirà en quin moment accepta les estafes? Encara tenim una mica de memòria..., però que s'han cregut?", ha afegit Rahola, que ha recordat episodis com ara l'incompliment de l'Estatut per part del govern espanyol.

"És la història eterna. Els historiadors que han seguit aquest conflicte des de que va néixer fins que vam perdre els nostres drets històrics saben que els governants espanyols intenten estafar Catalunya. El tema i la qüestió de sempre és per què els catalans ens deixem estafar", ha sentenciat.

Rahola, a TV3
Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Jordi, BCN, 10/04/2009 - 20:49

¿Hasta cuándo vas a seguir haciendo de guiñol con Cuní en TV3? Todo está preparado de antemano. Pareces que te enfadas con él y realmente estás a partir un piñon. Rahola, ¿Cuántas máscaras tienes que quitarte para ver tu auténtico rostro?

#18 pep, manresa, 10/04/2009 - 18:48

Molt bé Pilar, has tocat la fibra sensible de l\'intoxicador espanyol que es dedica a inundar aquesta web de missatges-escombraria amb molt diferents nicks.
És un bon senyal, no afluixis que vas bé.

#17 JORDI, BCN, 10/04/2009 - 17:28

Rahola: ¿Te acuerdas de tu comentario chulesco cuando la guardia urbana quiso multarte por una infracción?. Vales menos que un duro falso de Cádiz. Lo tuyo es "predicar y nunca dar trigo".

#16 sulfuro sulfuro, Barcelona, 09/04/2009 - 23:38

Pilar: Me caes tan simpática que te daré la clave.
La Sra. de la Vega se ha creido que es la Sra de la Vega y sin embargo no es nada más que la Sra. de la Vega.
Eso si, disfrazada de Vicepresidenta de un gobierno catastrófico, presidido por un
inútil

#15 luis, barcelona, 09/04/2009 - 20:54

OTRO TITULAR GENIAL
qui decidirà quan un poble deixa de reivindicar els seus drets?

DEL IMPUESTO DE SUCESIONES qui decidirá?