Publicitat
Política · 17 de Juny de 2013. 11:09h.

"¡Qué torpe ha salido Artur Mas!"

Monago creu que al president de la Generalitat "li passarà com a Ibarretxe"

"¡Qué torpe ha salido Artur Mas!"

José Antonio Monago

El president d'Extremadura, José Antonio Monago, ha manifestat que "el negoci d'Artur Mas no té sentit. Provoca fissures amb la resta d'Espanya, no aconsegueix el seu objectiu d'independència i qui se'n beneficia és un company de viatge que en el fons és un adversari. Tan negociants que són els catalans, ¡que maldestre ha sortit Artur Mas!"

En una entrevista a El Mundo, el baró del PP expressa que "Mas aquesta com l'equilibrista que vol travessar d'un edifici a un altre, però cada vegada trontolla més el cable i va cap a l'abisme".

En aquest sentit, Monago assenyala que "al final li passarà com a Ibarretxe, que també plantejà un full de ruta sobiranista i forma part de les hemeroteques d'expresidents".

D'altra banda, després de les crítiques que ha rebut per rebaixar el tram autonòmic de l'IRPF, el president extremeny ha acusat Catalunya de "disparar sempre fora de les seves fronteres autonòmiques, tot buscant bocs expiatoris".

"Als qui em critiquen els proposo un acord: a mi em donen el dinamisme empresarial o el nivell d'infraestructures que tenen altres autonomies i jo els deixo el 0,7% del meu dèficit", afegeix.

Finalment, el president extremeny també valora la querella de la Fiscalia contra el jugador del Barça, Leo Messi, i apunta que "hauria de tenir tanta habilitat per fer gols com per pagar impostos. I ha de regularitzar la seva situació".

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#23 Josep, Barcelona, 18/06/2013 - 20:58

TIENE RAZON. Lo q ha conseguido el Monago para su comunidad,es mucho de lo conseguido x Mas para Catalunya,relativamente.
Q pongan AVE deficitario,sin conexión a Lisboa,es un milagro, x su incongruencia. Mientras,el Mas,sin Corredor ni autovias ni HUB ni AVE perifèrico a Málaga ni Cercanías bien..

#22 Eduardo González Palomar, Manlleu, 17/06/2013 - 21:00

Por la cuenta que les trae a las cúpulas del PSOE y del PSC ya se las arreglaran a partir de ahora para sacudirse todo vestigio de nacionalismo en cualquier propuesta política que presenten a un electorado socialista enormemente molesto de que le den gato por liebre.

#21 Pierenc, bcn, 17/06/2013 - 18:31

quina poca vergonya te el monaguillo, amb diners q no son seus si q pot fer coses.

#20 via fora, Girona, 17/06/2013 - 17:35

Un creixement espectacular Extremadura
el Silicon Valley d´Europa i en Monago co-
llons !!!! el new Wiston Churchill Español,
ara si qu´els catalans no em de patir,tenim
el futur assegurat , lliguerem els gossos
amb llangonises de Jabugo.

#19 Claudi, Barcelona, 17/06/2013 - 14:13

Que últimament la comparació sigui Extremadura vs Catalunya, és molt preocupant!