Publicitat
Política · 8 d'Octubre de 2019. 14:00h.

"Què val llogar el balcó, consellera?"

Budó diu que tenien una "autorització" per penjar la pancarta

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha dit que els exdiputats Lluís Llach i Antonio Baños, l'actriu Sílvia Bel i l'activista Teresa Casals tenien una "autorització" per penjar la pancarta al balcó de la Generalitat amb el lema "Llibertat d'expressió i opinió".

Preguntada sobre "què val llogar el balcó de la Generalitat" després quer aquestes quatre persones accedissin a Palau "sense que els Mossos diguin res", la consellera de la Presidència ha dit que "hi va haver una autorització perquè unes persones pengessin una pancarta".

Finalment, Meritxell Budó ha recordat que això ja va passar fa "sis mesos" i també ha remarcat que la pancarta que es va penjar recentment substituïa una altra "que se'ns va prohibir i que se'ns va obligar a retirar".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#14 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 09/10/2019 - 20:21

Que se'ls va obligar a retirar-la? Vaja, han deixat perdre una fantàstica oportunitat d'exercir la desobediència civil (i institucional en el seu cas) que tant reclamen a la ciutadania. Ridícul és poc.

#13 Lula, Bcn, 09/10/2019 - 08:28

¡Si señor! Periodismo libre y a su labor: "El rey va desnudo"!

#12 pere m., sabadell, 08/10/2019 - 21:39

sr. rius, entre tant periodisme acomplexat i que calla per estar sobresubvencionat, ens treiem el barret per voste.

#11 El Sifoner, Castelló, 08/10/2019 - 18:59

(..Budó dice que tenían una "autorización" para colgar la pancarta..) ¿De quien? Porque si no es de patrimonio, que es la alta instancia para tocar elementos protegidos, el que lo ha autorizado podría tener un problema. En los edificios protegidos, no se puede actuar así como así, necesitan informes y proyectos que justifiquen su manipulaci

#10 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 08/10/2019 - 18:44

En el balcón de la Generalitat caben cosas muy raras. Incluso la escultura de un falso santo, borrado del Santoral por el Papa Pablo VI en 1969, matando con una lanza a un animal en extinción ¡A ver si los del Partido Animalista montan ya una manifestación para protestar!