Publicitat
Política · 23 d'Abril de 2021. 09:45h.

Que ve la revolució

La CGT demana la "derogació de la reforma laboral" al ritme de la música

Desenes de membres de la CGT s'han manifestat pels carrers de Barcelona per defensar "la derogació de la reforma laboral que tant sofriment ens ha causat i seguirà fent-ho si no ho canviem".

El sindicat denuncia que "el govern es plega a les pressions de la patronal i ens deixa a la classe treballadora a la cuneta. Derogació de les reformes laborals, ja! Contra la precarietat laboral i l'atur".D'aquesta manera, els sindicalistes s'han manifestat per diferents punts de la capital catalana com la Delegació de Govern o l'Hospital Clínic portant banderes. El seu himne ha estat la cançó 'El vals del obrero’, de el grup madrileny Ska-P, on es crida a la "resisencia" i de la "revolució".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#7 Sergi Sergio, Barcelona, 23/04/2021 - 14:20

Una docena de liberados sindicales, que no le han dado un palo al agua en su vida, mantenidos con nuestro dinero.

#6 Marcial Heredia, señoras, banderitas a 1 euro, 23/04/2021 - 13:51

Es enternecedor ver como los liberados sindicales se desloman ondeando la banderita del sindicato. Ser ondeador de banderas es un orgullo y una profesión. Vaya, un chollo.

#5 Sindi...què?, Chez Titole, 23/04/2021 - 12:27

Tots hauríem d'estar sindicats pagant una quota equivalent als ingressos i aleshores els sindicats no dependríen del govern de torn. El sistema actual és partidista. Es tracta ara mateix d'una manobra electoralista a mig termini amb l'objectiu que la UE bloquegi els fons promesos i situar l'equerra com a víctima per a futures eleccions.

#5.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 23/04/2021 - 12:56

Estoy de acuerdo solo en la parte. Los sindicatos han de financiarse exclusivamente de las cuotas, pero si la afiliación es obligatoria estaremos igual ¿para que iban a esforzarse si igualmente iban a percibir las cuotas?

#5.2 No exactament, Chez Titole, 23/04/2021 - 13:49

éso seria si solo hubiera un sindicato como en aquellos tiempos, pero de haber varios habría compentncia entre ellos y sin duda la gente escogería el que mejor funcionara y el que no funcionase bajaría los ingresos.

#4 Soloesmiopinion, Tabarnia, 23/04/2021 - 11:28

Pero... ¿A estas horas no deberían estar trabajando? ¿Se refieren a la reforma que reguló la figura de los ERTE? ¿"Revolucionarios" que viven de las subvenciones del Estado? Podría seguir con más contradicciones, pero esto de los sintme da pereza.

#3 ferran, jonestown, 23/04/2021 - 10:30

quatre gats,alliberats i gent amb permís per hores sindicals...

vividors mantinguts que no han doblat el llom en sa punyetera vida...

no puc amb aquesta xusma...