Publicitat
Política · 25 de Juny de 2009. 08:38h.

Querella contra Catalunya Acció per "ultraje a España"

Denaes considera que "va orquestrar" la xiulada a l'himne espanyol en la final de Copa

Querella contra Catalunya Acció per "ultraje a España"

Un aficionat mostra el cul durant l'himne espanyol

La Fundación para la Defensa de la Nación Española (Denaes), que presideix el membre del PP basc Santiago Abascal, es querellarà contra l'associació basca Esait i contra la catalana Catalunya Acció per haver promogut presumptament la xiulada a l'himne espanyol que es va registrar en l'última final de la Copa del Rei de futbol, segons informa Ecodiario.

Denaes, que compta també amb Vidal-Quadras en el seu patronat d'honor, explica que l'acció legal anirà dirigida contra les "organitzacions secesionistas" Esait i Catalunya Acció, a les quals es considera "impulsoras y organizadoras del ultraje a España a través de la pitada al himno nacional".

La fundació promotora de la querella va precisar que la seva actuació "no se dirige contra la masa de los aficionados, sino contra los cabecillas de las organizaciones que impulsaron y orquestaron la pitada contra el himno nacional en presencia de Su Majestad el Rey".

Segons els denunciants, "tales grupúsculos secesionistas están representados por ciudadanos españoles con nombres y apellidos que están obligados a cumplir las leyes vigentes".

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#29 Lluís, Manresa, 26/06/2009 - 14:38

Amoscaciques,afirmes:"No volem q els independentistes parlin de Catalunya com si fossin els seus únics representants";i dp afirmes:"Catalunya vol ser espanyola majoritàriament".Et creus ke tú si ets representant d'algú?Ets el típic fatxa.

#28 Joan, Baix Llobregat, 26/06/2009 - 09:42

El mal de tots els mals radica en acceptar frases del tipus si eres español, escribe en español. Si els catalans som espanyols i la nostra llengua és el català, ¿per què no podem ser espanyols escrivint en català? Per això hi ha independentisme.

#27 DC, Sant Celoni, 26/06/2009 - 01:51

no podem ni xiular?
a pagar i a callar, i nomes en castellà!
jo cada dia utilitzo paper de wàter constitucional, clar! per eixugar-me el colet, però sobretot desprès tiro la cadena, perquè amb la merda que si pega em recorda la tan estimada bandera...

#26 Arruabarrena, Barcelona, 26/06/2009 - 00:38

Yo no estoy de acuerdo en que conducir con 0,6 de alcohol en aire espirado sea un delito, pero me abstengo de beber o de conducir. Y si no lo hiciera, ¿sería lógico arremeter contra Mosso que me denunciara? La ley es la ley y es para todos, os guste o no.

#25 Te Seré Franco, Valle de los Caidos, 25/06/2009 - 22:55

Bien dicho Amoscaciques. pero si eres español, escrive en espanyol.