Publicitat
Política · 7 de Febrer de 2011. 22:43h.

Querella contra Ensenyament

Demanda de Convivencia Cívica Catalana després de la sentència del Suprem contra la immersió

Querella contra Ensenyament

Francisco Caja, president de Convivencia Cívica Catalana

La plataforma Convivencia Cívica Catalana, presidida per Francisco Caja, ha presentat una querella criminal contra el Departament d'Ensenyament "com a responsable d'un delicte de prevaricació en haver dictat resolució arbitrària expressament en matèria de preinscripció escolar, ignorant deliberadament les recents sentències del Tribunal Suprem que obliguen a la Generalitat de Catalunya a garantir un ensenyament bilingüe efectiu per a tots els escolars, acabar amb el sistema d'atenció individualitzada i incloure en l'imprès de preinscripció la corresponent casella en què els pares puguin expressar la seva voluntat que els seus fills rebin la primer ensenyament en la llengua oficial de la seva preferència".

Segons expliquen, el nou imprès de preinscripció publicat aquest dilluns per l'administració educativa és "idèntic al del passat curs 2010-2011, sense que les autoritats educatives, que han expressat públicament la seva voluntat de no acatar les sentències del Tribunal Suprem, hagin introduït les modificacions exigides per a les esmentades sentències".

Convivencia Cívica Catalana, que ha convocat els mitjans de comunicació aquest dimarts, en roda de premsa, per a explicar la seva decissió, considera que "es consuma ara amb aquesta resolució aquesta voluntat de vulnerar la legalitat i desacatar el que s'havia resolt als tribunals".

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#35 Kropotkin, Vic, 08/02/2011 - 21:16

Jordi (Teià): Si, ya me he dado cuenta de que los independentistas sois millones en Cataluña. El único problema es que parece que en los referenda pro independencia no van a votar. Jua, jua, jua,...

#34 Jordi, Teià, 08/02/2011 - 16:24

Kropotkin: realment no te n'adones que cada vegada sou més residuals? Tot el "bombo" d'en Caja ha quedat en res. Per moltes querelles (i "velas negras") que vulgui posar.
Per no tenir, al nostre país ja no hi teniu ni "corridas de toros". La integració comença a ser apremiant...

#33 Xavier, Barcelona, 08/02/2011 - 16:19

Adeu Espanya!

#32 Francesc, Barcelona, 08/02/2011 - 15:53

El sr Caja no té credibilitat democràtica per defensar el que defensa. Accepta un estat de coses sorgit quan el TC ha convertit en no-res la voluntat de més d'un milió i mig de catalans. En democràcia. en cas de conflicte, la voluntat popular ha d'estar per damunt dels altres poders.

#31 Kropotkin, Vic, 08/02/2011 - 13:53

Enric (Barcelona): Si, si, id todos a ver si hay suerte y se os quedan... Jua, jua, jua,...