Publicitat
Política · 23 de Gener de 2019. 12:17h.

Querella del Govern contra la Policia Nacional

Torra anuncia que faran també un "mapa de la repressió"

Querella del Govern contra la Policia Nacional

El president de la Generalitat, Quim Torra, s'ha compromès a activar el "mapa de la repressió" que li ha demanat la CUP en la sessió de control al Parlament i ha explicat que la "cartografia de la repressió" servirà per tenir un mapa clar sobre en quins llocs hi ha obertes causes judicials contra independentistes.

Torra també ha anunciat que el Govern presentarà aquest migdia una denúncia contra l'actuació de la Policia Nacional a Girona, que ha qualificat de "ràtzia", on es van detenir 16 persones sense ordre judicial.

En aquest sentit, ha explicat que la denúncia es basa en la vulneració del dret a la llibertat i la irregularitat de l'actuació policial, ja que les detencions es van produir sense autorització judicial en una causa investigada als tribunals.

Finalment, ha exigit totes les explicacions a la delegada del govern espanyol, Teresa Cunillera: "els fets de Girona no es poden deixar passar de forma impune. Espero que la delegada del Govern espanyol doni totes les explicacions. Si sabia que passaria, hauria d'haver dimitit. I si no ho sabia, també hauria d'haver dimitit".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#16 Amable petición, Barcelona, 24/01/2019 - 09:35

¿Hasta cuando deberemos aguantar a personajes como el Torra ? ¿Cuándo podrán ser castigados como merecen ?

#15 OtgerCataló, BCN, 24/01/2019 - 09:13

Sin mandato judicial malo, con mandato judicial uso los gossos d'atura i congrego 20000 borregos en la puerta para que no entre ni salga la comitiva judicial. Yo soy la Ley por la gracia del vivales.

#14 Soloesmiopinion, Tabarnia, 23/01/2019 - 18:06

¿Y este tipo es licenciado en Derecho?

#13 pepe, andorra, 23/01/2019 - 14:15

con un mapa de los colegios, es suficiente, pq la represión empieza con el español en las aulas y sigue contra todo aquello q no es separatista o se enfrenta abiertamente al separatismo. No hay nada como la buena represión separatista y los profesores y padres hispano hablantes, pueden dar buena cuenta de ello.

#11 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 23/01/2019 - 13:40

"Núria @milunaria Hace 18 horas

Amb una mà agafen el telèfon a la Marató i amb l'altra es carreguen les plantes d'oncologia."