Publicitat
Política · 25 de Maig de 2021. 22:24h.

Qui defensa els Mossos?

Cap paraula de suport del nou president a la Policia de la Generalitat

Qui defensa els Mossos?

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assegurat que les imatges d'aquest matí a causa del desnonament de l'immoble del carrer Lleida de Barcelona "ens fa mal a tots" i ha subratllat que "ens hem de comprometre que no es repeteixi en el futur", però ha evitat donar suport als Mossos d'Esquadra.

Aragonès, que ha criticat el desnonament, no ha condemnat el llançament de pintura dels manifestants contra els agents dels Mossos, que complien l'ordre del jutge de donar suport a la comitiva judicial tal com havia reclamat la propietat de l'immoble.

El desnonament també ha rebut les crítiques d'alguns grups parlamentaris. La diputada de la CUP Laia Estrada ha denunciat que "les institucions i els cossos policials no es posen a garantir el dret a l'habitatge per a la població, sinó que estan servint per defensar els interessos del gran capital, dels bancs i dels fons voltors".

La portaveu del PSC-Units, Alícia Romero, ha manifestat que "la Generalitat de Catalunya ha suspès estrepitosament en polítiques d'habitatge i ara som aquí". Jéssica Albiach, líder dels Comuns, ha exposat que "no té cap sentit enviar cent mossos en quinze furgons de la Brimo per desnonar tres joves indefensos".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#17 gurguri, barcelona, 26/05/2021 - 14:46

Viendo las imágenes de los ataques y humillaciones que han sufrido los Mossos, realizando su trabajo, mientras ARAGONÉS no les ha mostrado su solidaridad , hay algo muy claro tendremos un mal Presidente.

#16 Sergi Sergio, Barcelona, 26/05/2021 - 13:50

El unico gobierno del mundo que no defiende a su policia, que vergüenza de Govern.

#15 Fèlix, Santa Maria de Besora, 26/05/2021 - 13:07

¿Cómo puede ser que maltratar a la Policía lanzándoles pintura a chorro, como si fueran una descojonante atracción de feria, dejándoles como payasos desamparados y ridiculizados ( y sin poder moverse!) , no sea delito?
Un país que pierde el respeto a la autoridad de esta manera se pudre. Eso es la Cataluña lazi-progre-okupa de hoy.

#14 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 26/05/2021 - 12:34

Pedir ser un territorio normal como cualquier otro en el mundo es pedir demasiado. Ancorados en el pasado cultural,mancillados por la manipulación histórica del nacionalcatalanismo y la normalización del extremismo...Cataluña promete poco,o nada,todo por obra ávara e intransigente de quienes tienen poder e influencia en estos páramos

#13 FRAN BCN, Bcn, 26/05/2021 - 11:50

Fart de fanàtics, fart de cupaires i fart de ecopijoprogres absurds.....el poble no demana això