Publicitat
Política · 3 de Juliol de 2013. 17:54h.

"Qui mana aquí? Pere Aragonès"

El diputat d'ERC replica a Cañas que un "diputat espanyolista" ha "confós el Parlament amb el Club de la Comedia"

"Qui mana aquí? Pere Aragonès"

Aragonès escolta Cañas des del seu escó

El diputat de Ciutadans, Jordi Cañas, ha assegurat que el diputat d'ERC, Pere Aragonès, és "l'amo" i "el conseller d'Economia a l'ombra". Cañas, al ple d'aquest dimecres, ha assegurat que "és clar qui mana aquí, no? Qui és l'amo. Qui mana aquí, senyors?".

"Pere Aragonès, li ha agafat el gust a això de ser conseller a l'ombra i ha començat a donar la cara, ja s'està posant sota els focus. No sé si ja dóna cops de colze al formalment conseller Mas-Colell", ha afegit durant el debat sobre la reforma de l'impost de successions. "Ja està agafant el seu rol: 'jo mano aquí'", ha dit.

El diputat ha seguit dient que "avui ja han passat un cop per l'anella -en referència a CiU-. Dos cops seria massa" i ha insistit que Aragonès "és l'Angel Cristo d'aquest circ, versió parlamentària".

Cañas ha demanat a la presidenta, Núria de Gispert que controli "els comentaris de la bancada de CiU". "Suposo que són fruit de la picor que tenen interna d'haver de tragar 'quina Santa Caterina' cada quinze dies en aquest Parlament aprovant allò en el que no creuen".

Després, el diputat de Ciutadans ha mostrat una imatge electoral de CiU "és un ou que somriu", ha comentat abans de girar la imatge i dir que "ara esteu així, amb ERC estem tristos".

Aragonès, un cop ha finalitzat el debat, ha assegurat mitjançant el seu compte a Twitter que "a algun diputat espanyolista li canviarem el faristol per un tamboret, ja que han confós el Parlament amb el Club de la Comedia".

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#12 vic naranja escribe fino, vic cristal escribe normal, 04/07/2013 - 10:51

Aqui en catalunya no existe el clientelismo, ni el caciquismo.Por eso si tu vas a la eixample no existen dueños de fincas que alquilan a precios desorbitados viviendo del cuento.Eso solo pasa en España.La especulación es española. Bueno os dejo, que sale el Barberá y el Bosch en una tertulia plural

#11 Jordi V., Barcelona, 04/07/2013 - 09:09

Gran Pere!!!

#10 ccc, bcn, 04/07/2013 - 01:56

qui no ha respòs ha sigut en Mas Colell, ja ho ha fet el seu jefe, no? aj ens van arruinar una vegada i ho volen tornar a fer els d'ERC

#9 Los payasos son gente honesta., bcn, 03/07/2013 - 21:03

Pere Aragonés los payasos nunca han causado problemas, los peligrosos son los integristas que enfrenta a las pobres gentes.

#9.1 Roger, L'H, 04/07/2013 - 00:43

Las pobres gentes k votan el parlament donde los pallasos sois una minoria desde hace 30 años? Eso si, pallasos con delirios de grandeza y subencionados por los intereses de fuera de catalunya, mientras las pobres gentes pagamos i puestos al imperio desde hace 300 años por derecho de conkista

#8 Trinity, Rellinars, 03/07/2013 - 21:01

molt bona resposta, aquests de Ciutadans foten pena i desmereixen el parlament però suposo que és el que pretenen

#8.1 ccc, bcn, 04/07/2013 - 01:53

qiu desmereix el parlament és el sr Aragonès contestant en twitter i amb desqualificacions personals, però és el q hi ha