Publicitat
Política · 2 d'Abril de 2011. 22:39h.

Qui troba a faltar Laporta?

Demostració de força de Solidaritat a favor de la independència

Qui troba a faltar Laporta?

Solidaritat ha omplet la Plaça Sant Jaume, segons fonts oficials de la formació


Solidaritat Catalana per la Independència ha celebrat aquesta tarda un acte la plaça Sant Jaume de Barcelona per pressionar CIU perquè no bloquegi la tramitació de la Llei de declaració d’Independència al Parlament de Catalunya.

El primer parlament ha anat a càrrec d’Isabel-Clara Simó la qual ha començat optimista: “fins ara hem fet passos, petits i significatius, però ara avui farem el pas gros: aconseguirem la independència”.

Toni Strubell, ha recordat que a Nova Aliança Flamenca se’ls titllava de “marginals” però “avui ja són la màxima força política al futur estat independent de Flandes”. Per això ha seguit: “Sí, senyors d’Esquerra, som els independentistes exprés, i n’estem molt orgullosos. Estem fent allò que vostès no han fet ni des del poder, ni des de l’oposició: és a dir, exercir d’independentistes, amb totes les conseqüències, amb totes les incomoditats. A més, després de trenta anys de cafè descafeïnat per a tots, ¿qui pot dubtar que allò que ens convé avui és una bona càrrega d’exprés?”.  

Núria Cadenes ha assegurat que “mai hauria imaginat que veuria Jordi Pujol, el d’ara no toca, reconeixent que la independència és l’única solució raonable que té aquest país. Aquesta reflexió d’una persona com Jordi Pujol és una senyal inequívoca d’aquesta majoria social plausible al país. Per fi ens bufa el vent a favor”.

No obstant, tot i que ha reconegut que el gest és important i “l’honora” ha lamentat que  no  tingui el mateix significat dins el seu partit “ja veurem què votaran al Parlament el proper 14 d’abril”.

“Això no té marxa enrere”, així d’efusiu ha començat el seu discurs el Secretari General de SI, Uriel Bertran. Ha explicat que la setmana passada es va acabar el termini per a presentar esmenes a la totalitat a la Llei d’independència presentada per SI al Parlament de Catalunya I “CIU no s’ha atrevit a presentar-ne cap”.

Al seu torn, Alfons López Tena, ha recordat que SI ja ha aconseguit que el Parlament de Catalunya s’autoproclami “sobirà del poble de Catalunya”. Per això ha remarcat la importància que CIU bloquegi “el no” que el bloc espanyolista de PSC-PSOE, PP i C’s està fent a la llei de declaració d’independència i a totes les iniciatives que presenta Solidaritat.

Santiago Espot ha clos l’acte i ha assegurat als assistents que “si aconsegueixo un lloc dins la casa gran no passarà ni un dia que no treballi perquè Barcelona esdevingui la capital del futur estat català”.

Publicitat
Publicitat

64 Comentaris

Publicitat
#64 marcc, el prat, 05/04/2011 - 22:36

Mireu que acollonats estan els espanyolistes! Han de venir a fer veure que s?ultitud jejejeje!
Com diu l'Uriel, ?imparable, la tend?ia ?el que compte, no el moment. La independ?ia es vota al carrer, es debateix al parlament, se'n parla a la prensa internacional...

#63 marcc, el prat, 05/04/2011 - 22:36

Mireu que acollonats estan els espanyolistes! Han de venir a fer veure que són multitud jejejeje!
Com diu l'Uriel, és imparable, la tendència és el que compte, no el moment. La independència es vota al carrer, es debateix al parlament, se'n parla a la prensa internacional...

#62 sulfuro sulfuro, Barcelona, 04/04/2011 - 18:23

Si la fuerza de Soli se plasma en 800 cabezas
en St Jaume se admiten apuestas sobre cuántos serán los votantes en la consulteta a plazosque termina el 10 en Barna.
Estoy dispuesto a admitir el resultado //oficial// incluidos los apaños que saldrán
de faltas de rigor y excesos de celo.

#61 Mercè, Barcelona, 04/04/2011 - 15:18

Força Solidaritat !!!!!! Espot a l'Ajuntament !!!!!!!!!!

#60 que pocos....., barcelona España, 04/04/2011 - 13:28

800 paios. Na mas. El resto pasando.