Publicitat
Política · 19 de Desembre de 2008. 15:02h.

Quim Monzó: "un demòcrata dimitiria"

Arturo San Agustín: "el de Saura ve a ser com els salmons que li possaven a Franco"

Quim Monzó: "un demòcrata dimitiria"

Joan Saura

L'escriptor Quim Monzó ha lamentat en un article d'opinió a La Vanguardia que "estem arribant a uns nivells polítics tan impresentables que fins a les ganes de fer conya desapareixen. No m'agrada parlar de política perquè - de dreta a esquerra- el ventall sencer em deprimeix".

"Però és que els errors d'Interior se succeeixen un rera l'altre. No passen dues setmanes sense que els que manen fiquin la pota d'una forma o una altra, facin el ridícul o abandonin als Mossos a la seva sort (per a quedar ells bé davant el públic)", critica Monzó.

"Només faltaven ara les ordres per a assistir a la conferència de Saura. Només faltava, després, que Boada digués que ningú les havia donat, que en pla chulo demanés la prova i que poques hores després la hi donessin", afegeix.

Monzó considera que "entre els camions recollint a obrers" a l'època de Franco "i els e-mails ordenant assistir a la conferència d'un conseller la diferència és menor. És, sobretot, tecnològica: allò es feia amb camions i això amb e-mails. Hi ha una gran indignidad en ambdós casos".

"Un detall que separaria a aquests d'aquells seria la dimissió. Els franquistes no dimitien mai. No tenien per què. Era una dictadura. Davant una enorme falta d'ètica com la que ens ocupa, un demòcrata dimitiria".

Per la seva banda, el columnista de El Periòdico, Arturo San Agustín, li pregunta a Saura: "però, anem a veure, conseller, ¿quina satisfacció intel·lectual pot tenir un conferenciant que sap que gairebé tots els assistents a la seva conferència estan aquí perquè algú els ha obligat?"

"El seu i les seves apassionants conferències és, disculpi, molt semblat a aquells salmons que li posaven a Franco quan es disfressava de pescador. Encara que potser el general sí ignorava que l'enganyaven. Matiso perquè vostè s'explica bé, però, si m'ho permet, la seva oratoria sol tendir a l'informe, gènere que és sempre poc donat a les alegries", conclou.

Llegir article sencer de Monzó

Llegir article sencer de San Agustín

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 mosso discapacitado, Barcelona, 21/12/2008 - 11:57

Parece ser que no le importa mucho estar mal asesorado y hacer CHAPUZAS MONUMENTALES. Miren el último DECRETAZO vergonzoso para los mossos discapacitados: http://ailmed.wordpress.com/

#23 Boada, ets un xulo de 3ª, 20/12/2008 - 23:49

Dimitir?!?, aquesta colla de feixistes d´esquerra, dictadors-comunistes de boqueta, pijomegaxupiguaifashionsostenibles i algunes cosetes més...com voleu que dimiteixin, si no saben fer res de bò

#22 Gelabert de Cruïlles, Calonge, 20/12/2008 - 14:17

Si, un demòcrata dimitiria, però...qui ha dit que en Saura o en Boada siguin demòcrates?.

#21 Agustí, Barcelona, 20/12/2008 - 13:20

Proposso endegar una campanya de cartes per demanar la dimisió de Saura i Bosch, mi apunto ara mateix.

#20 Joan, Santa Coloma de Farners, 20/12/2008 - 11:22

Aquest en Boada va fer de professor d'Institut a Santa Coloma i tothom el recorda que era un aprofitat i molt pocs el podien veure i esclar llavors es va posar a poliitca un INEPTE la humilitat no n'ha tingut mai.