Publicitat
Política · 30 de Juliol de 2013. 12:20h.

Quim Nadal es passa al sobiranisme

L'exconseller socialista liderarà una taula gironina pel dret a decidir

Quim Nadal es passa al sobiranisme

Nadal, amb Carles Puigdemont, durant la roda de premsa

L'exconseller del PSC, Joaquim Nadal, liderarà el pacte de Girona pel dret a decidir que es crearà a la ciutat per promoure el dret dels catalans a poder expressar la seva opinió en relació amb el futur de Catalunya.

En una roda de premsa conjunta amb l'alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont, el socialista ha manifestat que "he dit que sí a favor de tots els meus amics i amigues de totes les opcions polítiques, tots s'han de sentir respectats".

Nadal ha admès que ha comunicat la seva decisió al PSC, però ha deixat clar que "participar en aquesta taula és una decisió estrictament personal i no li he consultat a ningú". "Respecte al meu partit mai no m'he considerat un problema sinó una part de la solució", ha afegit.

"Adquireixo un compromís cívic amb tots els gironins i gironines" i ha assenyalat que "defensar el dret a decidir és defensar un dret bàsic que està a l'arrel de la democràcia".

Finalment, l'exconseller ha dit que "demanarem a l'Anna Pagans -exalcaldessa del municipi- que s'incorpori en aquesta taula perquè com més gent, millor".

Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#39 drak, badalona, 31/07/2013 - 10:37

sr nadal igual k tots als socialistas no es k sigui traidor,es k cambieu de camisa cada setmana,
no m'extranya k l'escola vaigi tan malament a espanya,si els profesors no actuan amb coherencia.els socialistas eu perdut el nord ja
fa temps potser perk no eu tingut camisa hasta
k no eu arribat la pol

#38 pol, calella, 30/07/2013 - 21:35

Jo d'aquest caragirats no me'n refio gens
INDEPENDÈNCIA SENSE SOCIATES ESPANYOLATES ARREPENTITS

#37 Pedro, Barcelona, 30/07/2013 - 18:16

Por lo que veo por aquí la masa cerebral es bastante escasa en el independentismo, por cierto, ayer vi por la tele al Papa con toda aquella gente, eso si son dos millones de personas, lo del 11 S pasado no llegaba a 300.000, es que hay que dejar de hacer trampas con los números.

#37.1 Imma, barcelona, 21/08/2013 - 19:59

11 de setembre del passat any , em vaig passejar per tot el trajecte de la mani , ho anava observant a distancia . i per molt k diguin eren MOLTA gent , ja t'asseguro que eren molt mes k 300.000. al final del trajecte estava ben cansada,

#36 Kropotkin-Harto de paletos catalanistas y del PSC, Vic, 30/07/2013 - 17:10

Eso es evidentemente, porque en el soberanismo deben de dar mas de comer. No hay que buscar explicaciones complejas con estos tipos del PSC.

#35 joan, manresa, 30/07/2013 - 16:42

tinu.),altre cosa es .,¿ Que volem decidir..?i aquesta es la pregunta que Vosté hauría de contestar..,perqué o molt malament pensem, Vosté vol liderar un dret a decidir NO.Els socialistes en sabeu un munt de capgirar las cosses,porteu anys i anys del doble llenguatje,a la dictadura i a la democra