Publicitat
Política · 10 de Febrer de 2015. 19:04h.

"Quina barra té el Govern!"

El PPC critica que l’Executiu "ha acordat transferir 25,5 milions dels Pressupostos per a les eleccions del 27-S"

"Quina barra té el Govern!"

Rodríguez, durant la roda de premsa

Santi Rodríguez, diputat del PPC, ha criticat que el Govern “hagi aprovat transferir 25,5 milions dels Pressupostos actuals per a les eleccions del proper 27 de setembre”. “Quina barra que té aquest Govern!”, ha dit.

Rodríguez, en roda de premsa al Parlament, ha lamentat que CiU es queixés del seu grup per “obstaculitzar” algunes partides socials portant part dels Pressupostos al Consell de Garanties Estatutàries. 

“Es necessita barra per fer aquestes afirmacions i ara transferir aquests diners per a les eleccions”, ha comentat. “Si tan urgent creuen que és tenir recursos per la dependència, per la inserció, per la pobresa energètica que hi destinin aquests milions”, ha insistit.

“Al Govern li importa menys el patiment de la gent que la independència, estem orgullosos de no assemblar-nos a CiU”, ha reblat abans de dir que “és la prova més evident per deixar en evidència les mentides que el Govern va deixar anar la setmana passada”.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#8 ramon, lleida, 11/02/2015 - 00:10

No patiu senyors del PP , quan siguem idependens aixó ho amortizarem amb un dia.

#7 Hector, bcn, 10/02/2015 - 21:08

De devo, el seu partit malgasta millons a tort i a dret, i no fa re perque el gasti en el mateix que acaba de dir que sels gasti la generalitat. Pero alla on no hi pot fer re, be que en parla.

#6 El nauxer, Viladecans, 10/02/2015 - 20:38

L'orgull de CIU és de no assemblar-se al PP. És patètic veure a la Senyora Camacho "histèrica i feta un gall de panses" dient bajanades. Exigint a Catalunya, el que nega i protegeix, dels merders que tenen a Madrid. Mas va donar la cara, cosa que no ha fet ella ni Rajoy

#5 Pepe, Barcelona, 10/02/2015 - 20:25

La immoralitat de CIU no té límits.

#4 catala, barcelona, 10/02/2015 - 20:11

Hi ha molta gent que ja no votara partits separatistes. La composicio del Parlament sera diferent del que hi ha en aquests moments. VISCA ELS CATALANS!!