Publicitat
Política · 1 de Març de 2011. 18:32h.

"Quina credibilitat pot tenir vostè?"

Santiago Espot, de Força Catalunya, ja va intentar ser diputat al Parlament

"Quina credibilitat pot tenir vostè?"

Espot, amb López Tena i Bertran

El president de Catalunya Acció, Santiago Espot, ja va anunciar que es presentaria a les eleccions -en aquest cas a les darreres eleccions al Parlament- en una roda de premsa al Col·legi de Periodistes el passat 7 de juliol. Espot va presentar llavors -juntament amb Josep Castany, que també estava present aquest dimarts- la formació Força Catalunya.

En declaracions al Parlament, Espot ha admès que "en efecte" va presentar la formació Força Catalunya i que "la voluntat era anar a les eleccions", però que van desistir per "l'enfrontament dins del món independentista" i que no van voler "prendre partit per cap de les dues formacions" en al·lusió a Reagrupament i Solidaritat.

Uriel Bertran ha defensat la seva incorporació perquè "el seu compromís patriòtic és absolutament innegable" i és "un exemple que sempre ha marcat la seva acció política".

Abans de les darreres eleccions, diversos partits minoritaris també van anunciar la Conferència Nacional del Sobiranisme com a candidatura electoral però unes setmanes després es va trencar: algunes formacions -com Els Verds de Santi Vilanova- es van integrar a Solidaritat i altres dirigents, com Enric Canela, va donar suport a Reagrupament.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 Edgar, Barcelona, 25/04/2011 - 11:56

Santiago Espot és una persona integra, molt digne i que no s'arronsa gens ni mica a l'hora d'establir un "combat" dialèctic. Un independentista de pedra picada.

#24 sulfuro sulfuro, Barcelona, 02/03/2011 - 12:35

Pocos. mal avenidos y con un coeficiente
intelectual//border line//.
Solo en estas condiciones un tipo como Espot puede llegar a ser conocido aunque sea por soplón.

#23 Uri, Girona, 02/03/2011 - 12:23

Es troben a faltar els variadíssims comentaris d'en Marc-Sabates

#22 Peter, Tortosa, 02/03/2011 - 12:05

Joan Laporta us va donar tot el que teniu, sense ell tindrieu la mateixa força que Reagrupament. Si marxa, no quedarà res, encara no heu vist qui és el líder? A que segueix la gent? http://vaderiure.blogspot.com/

#21 Avi Siset, Salt, 02/03/2011 - 12:03

Els beneficiaris de la malaurada manca de unitat de l'independentisme son els de CiU (malauradement)